Ta nästa steg i din karriär

Nu har vi två nya tjänster för dig som vill utvecklas och komma framåt i din karriär - karriärcoachning och CV-granskning.

Karriärcoachning

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Hur kan du nå dit? Som medlem i Vårdförbundet kan du nu ta del av ett exklusivt erbjudande som är kostnadsfritt och ingår som en del i ditt medlemskap.

Kontakta Vårdförbundet och prata med någon av våra karriärrådgivare. De hjälper dig att hitta dina personliga styrkor och drivkrafter och guidar dig framåt mot dina möjligheter och mål.

Ring Vårdförbundet Direkt 0771-420 420, vardagar mellan 8-18.

Granskning av CV och personligt brev

Få återkoppling på din jobbansökan  med konkreta råd om vad du kan förbättra. Granskningen görs  i samarbete med Go Monday. Deras jobbexperter svarar inom 24 timmar. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem hos Vårdförbundet.

Logga in för att komma till webbsida för att beställa din personliga kod

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt. Vi erbjuder olika granskningsstöd beroende vem du är och vilken tjänst du söker.

Student eller nyexaminerad

För dig som fortfarande studerar eller nyligen tagit examen. Vi hjälper dig att göra din presentation fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential.

Yrkesverksam

Vi lägger extra fokus på hur du bäst drar fördel av den erfarenhet du har och hur du samtidigt visar ett tydligt fokus på framtiden. Vi hjälper dig att skapa en röd linje i din ansökan och visa vad som lett fram till där du är idag och binda ihop det med den tjänst du söker.

Chef

Speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning med verksamhets- eller personalansvar. Vi tittar på dina ledaregenskaper, resultat, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att fokusera ansökan mot ledarskapet, affären eller processerna.

Logga in för att komma till webbsida för att beställa din personliga kod