Jämtland

Besök: Postgränd 10, Östersund
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.jamtland@vardforbundet.se
Två röntgensjuksköterskor som är medlemmar i Vårdförbundet

Vi valde vårt jobb med omsorg och vill kunna utföra det på bästa sätt. Men arbetsförhållandena inom vården är tuffa. Vårdförbundet arbetar för bättre villkor och ett hållbart arbetsliv. Så att vi kan göra jobbet vi älskar. Så, värva eller bli värvad och få Sverigechecken.  

Aktuellt

  • Nominera till årets handledare och förtroendevalda!

    Fram till den 31 augusti kan du nominera till årets studenthandledare och förtroendevalda Jämtland/Härjedalen. Vinnaren utses av styrelsen Avdelning Jämtland, presentation och prisutdelning sker i samband med årsmötet 2022.

  • After Vård i Östersund

    Ta en paus efter jobbet, sätt en liten guldkant på dagen och ha det trevligt. Träffa kollegor - både kända och nya ansikten och ha en härlig kväll tillsammans med god mat, dryck och möjlighet att prata om aktuella ämnen och viktiga frågor.

  • Delta i våra drop-in möten!

    Under våren 2022 är du som förtroendevald inom kommun och region välkommen att delta i återkommande digitala möten. Du får möjlighet att träffa avdelningsstyrelsen och förtroendevalda på andra arbetsplatser för att dela erfarenheter, tankar och idéer. Se vilken tid som passar dig!

Visa alla nyheter