Material förtroendevalda

Här finns utvalt material som vi vill tipsa om. Mer foldrar och trycksaker finns i medlemsbutiken.
 • Medlemsbutiken

  I medlemsbutiken kan du beställa profilprodukter, tryckt informationsmaterial men även skapa egna inbjudningar och affischer. De flesta av våra trycksaker finns också som nedladdningsbara pdf-filer som du når genom att klicka på respektive titel.

 • Affischer med medlemsberättelser

  Nu finns fyra inspirerande medlemsberättelser som affischer. Sätt upp dem på arbetsplatsen eller på andra ställen där medlemmar och kollegor passerar.

 • Rekryteringsaffischer och kampanjmaterial

  Vi har nu gått in i fas 2 av kampanjen "3 månader kostnadsfritt medlemskap" vilket innebär nytt kampanjmaterial. Gå in i butiken och beställ hem nya affischer för att sätta upp på din arbetsplats.

 • Bra foldrar att ha till hands

  Här är några exempel på bra material du kan använda vid olika tillfällen. Du kan beställa dem gratis i medlemsbutiken.

 • Delegeringsregler läkemedelshantering 2018

  Har du frågor om de nya delegeringsreglerna som började gälla från årsskiftet? Vi ger dig en överblick kring vad som gäller – plus diskussionsmaterial som gör att ni kan ge inspel till samverkan om delegeringsrutinerna.

 • Material och tips för mässor och events

  Det är viktigt att synas när vi träffar medlemmar på arbetsplatsen och vid andra möten, events och mässor. Mässmonter, rollups och broschyrställ finns att låna. Vid mässor är det viktigt med rätt exponering i såväl montern som på kläder. Läs hur du bokar material och tips på hur du lyckas bäst med ditt mässdeltagande.

 • Material - det här betyder avtalet om nattarbete och utbildningsanställningar (AST)

  Läs om åtta viktiga punkter som sammanfattar innehållet i avtalet med SKL. Material finns för förtroendevalda på utbildningar eller lokala avdelningsstyrelser som behöver beskriva innebörden för förtroendevalda på arbetsplats

 • Tjänster du får som inloggad

  Du kan enkelt nå information för förtroendevalda eftersom sidorna är helt öppna. Men det finns också många fördelar för dig att skapa ett webbkonto - om du ännu inte har det. Kände du till de här?

 • Vårdförbundets app ett verktyg för dig som förtroendevald

  Genom Vårdförbundets app kan du som förtroendevald lätt söka kontakter, hitta dina medlemmar och anmäla dig till våra utbildningar och aktiviteter direkt i din smartphone eller surfplatta.

 • Material lön

  Här hittar du material, inspiration och film för att prata om lön på din arbetsplats