Dina medlems­uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik. Som medlem kan du skapa ett konto på vår webbplats där du hanterar dina uppgifter och får tillgång till lönestatistik och medlemsförmåner.
 • Vårdförbundets uppgifter om dig

  Som medlem i Vårdförbundet samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, PuL. PuL ska skydda mot kränkningar av den personliga integriteten när personuppgifter hanteras.

 • Webbkonto

  Här kan du läsa om hur du skapar webbkonto, loggar in på Vårdförbundets webbplats och får hjälp om du har glömt användarnamn eller lösenord.

 • Ändra uppgifter

  Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem i Vårdförbundet, exempelvis e-post, telefonnummer, befattning, arbetsgivare och arbetsplats. Då kan vi nå dig med aktuell och information.

 • Medlemsavgift

  Som yrkesverksam medlem betalar du en medlemsavgift till Vårdförbundet på 265 kronor per månad. Du kan få reducerad medlemsavgift om du exempelvis är student, föräldraledig, pensionär eller har sjukersättning.

 • Avsluta medlemskap

  Vi hoppas du är nöjd med ditt medlemskap och alla fördelar, förmåner och tjänster som ingår. Vill du inte eller kan du inte vara kvar i Vårdförbundet säger du upp ditt medlemskap genom att kontakta Vårdförbundet Direkt.