Välkommen till yrkes- och fackförbundet för dig som är barnmorska

Vi arbetar för en personcentrerad säker vård och ett hållbart yrkesliv. Tillsammans utvecklar vi yrket, villkoren och vården.  

Möt din kontakt Carita Sturesson

Möt vår yrkeshandläggare för barnmorskemedlemmar. Carita driver barnmorskefrågorna och har lång erfarenhet från både förlossning, BB och barnmorskemottagning.

Unik brosch för dig som är barnmorska

Vår fina barnmorskebrosch är framtagen i samarbete med Syster P och finns i silver och guld. Är du barnmorskemedlem eller studentmedlem så kan du beställa den.

MÄSSA

Se hit - rabatt på mässa om lösningar för offentlig sektor!

Jobbar du inom offentlig sektor? Kom till Kistamässan 25-26 januari 2023. Som medlem har du rabatt på konferensbiljeten och gratis entré.

Nu kan du studera mitt i arbetslivet

Vill du förkovra dig, utvecklas eller bara testa något nytt? Från 1 oktober 2022 kan du söka omställningsstudiestöd för att plugga med bibehållen del av lönen. 

Grattis alla vinnare på Vårdgalan!

Här är vinnarna av Vårdförbundspriset, Årets Vårdchef och Vårdförbundspriset! 

Undrar du över något?

Har du frågor om din anställning, ditt yrke eller ditt medlemskap? Välkommen att kontakta Vårdförbundet Direkt. 

Vårt nationella barnmorskenätverk

Vårdförbundets nationella barnmorskenätverk består av förtroendevalda barnmorskor i hela landet. Uppdraget är att vara rådgivande och kunskapsspridande i frågor som rör barnmorskans profession och den reproduktiva, perinatala och sexuella hälsan.

Tävla om Götapriset och 100 000 kr!

Har du och dina kollegor genomfört Sveriges bästa utvecklingsprojekt? Skicka in ansökan och var med och tävla om Götapriset där du kan vinna 100 000 kr! Passa på att ta chansen att sprida era erfarenheter till kollegor i hela landet och på så sätt bidra till en bättre välfärd!

Vad tjänar en barnmorska?

Se förstagångslön, medellön och hur löneutvecklingen har varit 2020-2021.

Boka digital lönecoachning i toppklass