Det är smidigt att betala medlemsavgiften via autogiro och samtidigt bidra till en bättre miljö. Du får en trisslott av oss som tack.

Smidigt sätt att betala

Att betala via autogiro är ett smidigt sätt för dig att betala din medlemsavgift. Det innebär att du ger Vårdförbundet, via din bank, fullmakt att dra medlemsavgiften direkt från ditt bankkonto. Du slipper mata in räkningar och bevaka förfallodagar. Du behöver inte heller betala långt i förväg för att vara säker på att betalningen kommer till oss i tid.

Trisslott

Alla som börjar betala medlemsavgiften till Vårdförbundet via autogiro belönas med en trisslott. Svenska Spel skickar ut trisslotterna cirka en månad efter övergången till autogiro.

Hur betalar jag medlemsavgiften via autogiro?

1. Logga in på din internetbank.

2. Anmäl Vårdförbundet som autogiromottagare via din internetbank.

3. Sök fram Vårdförbundet BG 5745-4894 och välj sedan anmäl. Vissa banker kräver ett betalarnummer, det är ditt personnummer som ska fyllas i då.

När dras pengarna?

Medlemsavgiften dras från ditt konto den sista bankdagen varje månad (förutsatt att det finns pengar på kontot). Du kan när som helst avsluta ditt autogiro via din bank. Läs mer om vad som gäller för att betala via autogiro på din banks webbplats.

Har vi dina senaste kontaktuppgifter? Gå in på sidan Ändra uppgifter för att uppdatera dina uppgifter.