Nedan information mejlades till alla kongressombud den 3 maj.

Information inför din resa till Bohusgården och kongressen

Snart är det dags, den 13-16 maj ses vi på Bohusgården i Uddevalla. Du är varmt välkommen och vi är övertygade om att vi kommer få lärorika, intressanta och roliga dagar tillsammans. Här nedanför har vi samlat information som kan vara användbar inför resan.

Vi ses snart!


Användbara länkar

Kongresshandlingar

Kongressprogram

Se valberedningens förslag

Utbildningar för kongressombud

Ekonomiutbildning med Thorbjörn Svanholm


Vid din ankomst till Bohusgården

Varmt välkommen till Bohusgården! Allra först kommer du att få registrera dig för att få din namnskylt och kongresskasse. Därefter får du anvisningar om var du kan placera ditt bagage då ditt hotellrum blir tillgängligt först senare på eftermiddagen. Alla kongressombud kommer att bo i ett eget hotellrum.

Efter registrering kommer du att få en färdig lunchtallrik som serveras i anslutning till plenum. Skulle du bli sen så får du ta med din lunchtallrik in i plenum så att du inte missar kongressinvigningen som börjar kl. 13:00.

Alla kongressombud kommer ha tillgång till en egen surfplatta under kongressdagarna. Surfplattorna kommer att finnas vid varje enskild plats i plenum. Information kring inloggning i Easymeet ges på plats. Vi har flera tekniker som kommer att se till så att alla får den hjälp de behöver. Teknikerna finns på plats alla kongressens dagar. 

Du behöver inte ta med egen dator till kongressen om du inte vill.


Bra att ha med i packningen

  • Bekväma skor då det är långa avstånd och många trappor
  • Festkläder till kongressmiddagen om du vill klä upp dig
  • Badkläder då det finns pool
  • Tränings- eller yogakläder om du vill motionera själv eller vara med på yoga på morgonen


Transferbussar

Transferbuss från Göteborgs Centralstation avgår fredag 13 maj kl. 10:00 och kl. 11:00. Se informationstavlor för att hitta rätt hållplatsläge. Avgångarna heter "Kongress Vårdförbundet"

Transferbuss från Göteborg Landvetter Airport avgår fredag 13 maj kl. 11:00
Om du skulle missa transferbussen kontaktar du Tranås resebyrå på 0140-37 50 70, kontaktperson Jacob Malm. Om du blir sen kontakta även Maria Back 018-67 70 41 eller Emma Hed 08-14 77 03.


Allergier

På kongressen finns nötallergiker och citrusskalallergiker. Du kan därför inte äta nötter eller citrusfrukter i våra gemensamma lokaler. Tack för förståelse!


På avresedagen

Transferbussar avgår från Bohusgården måndag 16 maj kl. 12:30 och i samband med avfärd får alla med sig ett lunchpaket.


Registrera förlorad arbetsinkomst

Du har rätt till ersättning för förlorad arbetsinkomst när du deltar på kongressen. Sök ledigt för "fackligt arbete utan lön”. Efter kongressen ber du din arbetsgivare om ett skriftligt intyg som visar vilket lönebortfall du har haft.

Du registrerar sen ditt löneevdrag i Flex och anger gruppnummer 150 och aktivitetsnummer 317115, och bifogar intyget om lönebortfall som underlag.

Flex för förtroendevalda

Här hittar du en användarguide för Flex


Har du frågor?

Välkommen att mejla kongressen@vardforbundet.se