Som medlem i Vårdförbundet kan du ansöka om bolån till en extra förmånlig ränta. Både Danske bank och SEB har erbjudanden för dig som medlem. Avtalen är framförhandlade av TCO.

Bolån hos Danske Bank

Samarbetet mellan Vårdförbundet och Danske Bank ger dig som medlem exklusiva förmåner och en av marknadens lägsta bolåneräntor.

Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har Vårdförbundet ett eget VIP-nummer. Välkommen att kontakta oss på telefon 0752-48 48 00.

Läs mer och ansök på Danske Banks webbplats

Bolån hos SEB

För dig som SEB kund - gäller ett förmånligt erbjudande på brygglån. Erbjudandet gäller tom 31 december 2024. 

Ett brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad.

Till erbjudandet - överbryggningslån - tillfälligt bolån 

Som medlem får du alltid 0,10 procentenheters rabatt på din individuella boränta. 

Du får dessutom:

  • Förmånliga lån till bil, bostad eller annat 
  • Cashback på alla dina köp
  • Prisbelönta fonder och försäkringar 
  • Individuell rådgivning för hela din ekonomi 

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta del av bolåneerbjudandet, ring oss på 0774-478 788 vardagar 08.00-20.00, så hjälper vi dig med din låneansökan direkt på telefon.

Läs mer och ansök på SEBs webbplats

Medlemslån

Förmånlig ränta för medlemmar

I och med att TCO och Vårdförbundet förhandlar för ett kollektivavtal kan bankerna erbjuda dig som medlem en något lägre låneränta än då du söker som privatperson.

Låna upp till 350 000 kr

SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) erbjuder Vårdförbundets medlemmar medlemslån upp till 350 000 kr. 

Hur gör jag?

Banken kan kräva att du har varit medlem i Vårdförbundet i sex månader samt ett medlemsintyg från din lokala avdelning. En sedvanlig kreditprövning görs i samband med din ansökan.

Kontakta SEB för att se exakt vilka villkor som gäller.

Övriga bankerbjudanden

Privatlån hos Danske Bank

Som medlem i Vårdförbundet kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 50 000 och 400 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt medlemslån beviljat har du pengar på ditt konto inom 48 timmar efter det att ansökan nått banken. 

Relaterad information