Välkommen att boka din resa när du har anmält dig till kongressen.

Anmälningslänk för kongressombud och ersättare

vardforbundet.se/anmalankongress


Mejl med personlig bokningslänk

Alla som har fått en inbjudan till kongressen kommer att få ett mejl från Tranås resebyrå med en personlig länk för bokning av resa till kongressen.

Avsändaren i mejlet är CityCity, online@citycity.se och ämnesraden är "Boka resa till Vårdförbundets kongress"

För att minska risken att mejlet/informationen i mejlet tappas bort är ett tips att kopiera innehållet till Word och spara på datorn. 

Skulle du tappa bort mejlet behöver du kontakta Tranås resebyrå för att få det utskickat på nytt. Ring 0140-37 50 30 eller mejla info@tranas-resebyra.se

Mer information om bokning av resa till kongressen hittar du på sidan där du anmäler dig: vardforbundet.se/anmalankongress

Vårdförbundets resepolicy

Din resa ska bokas utifrån riktlinjerna i Vårdförbundets resepolicy. Det innebär att din resa i första hand bokas med tåg, men att flyg kan bokas om tidsbesparingen är betydande. Med betydande menas att den totala restiden, inklusive transfer, minskar med mer än tre timmar. Boka din resa som ombokningsbar.

Resor med tåg bokas till och från Göteborgs Centralstation och flygresor bokas till och från Landvetter flygplats. 

Transferbussar

Från och till tågstationen och flygplatsen kommer det att gå transferbussar direkt till och från Bohusgården. Tänk på att anpassa din restid så att du kan åka med bussarna. Busstiderna är anpassade för att försäkra dig om att du har möjlighet att utföra hela ditt uppdrag på kongressen:

Fredag  13 maj avgår bussar kl. 10:00 och 11:00 från Göteborgs Centralstation och Landvetter flygplats till Bohusgården. 
 
Måndag 16 maj avgår bussar kl. 12:30 från Bohusgården till Göteborgs Centralstation och Landvetter flygplats. 
 
Det innebär att din hemresa måndagen den 16 maj tidigast kan bokas med avresa från Göteborgs Centralstation kl. 14:00, och att din flygresa tidigast kan bokas med avresa från Landvetter flygplats kl. 15:00.

Ordna med egen resa

Du kan även välja att lösa din resa på egen hand via till exempel samåkning i gemensam bil, se Vårdförbundets resepolicy för riktlinjer.