Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Du har även 10 procent årsbonus på sport- och friluftsartiklar på Alewalds.

Rabatt på träningskort hos Actic

  • 20 procent rabatt på ordinarie årskortspris vid nyteckning eller förnyelse.
  • 50 procent rabatt på medlemsavgiften.
  • Tillgång till all träning: styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics samt bad och motionssimning. Utbudet kan variera mellan anläggningarna. Personlig träning ingår ej.
  • 7 dagars provperiod för dig som vill prova på.
  • Betaltjänsten för onlineträning via Actic träningsapp ingår i medlemskapet.

Actic finns på 120 orter, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner och fria vikter. På flera anläggningar ingår även gruppträning och bad i medlemskapet.  

Köp medlemskort på Actic

Erbjudandet gäller vid tecknande av 12 månaders avtal inklusive gruppträning och under alla öppettider. Uppge din rabattkod när du köper ditt träningskort actic.se

Är du sedan tidigare medlem på Actic och vill ändra ditt medlemskap för att ta del av rabatten kan du göra det. Kontakta då gymmet där du tränar. Ändringen träder i kraft med start den kommande månaden. 

Ta del av erbjudandet här

10 procent rabatt hos Alewalds

Sport- och friluftsbutiken Alewalds erbjuder dig som är medlem i Vårdförbundet högsta bonus direkt, det vill säga 10 procent på årets alla inköp. Efter varje kalenderår får du under våren en bonuscheck med din intjänade bonus. Erbjudandet gäller när du går med i Alewalds bonusklubb.

Erbjudandet gäller både i Alewalds webbutik samt i fysiska butiker i Stockholm och Uppsala. Alewalds har verkat 75 år i branschen och hos dem hittar du det mesta för både vardag och äventyrliga strapatser – för vildmark och stad.

Läs mer om Alewalds stamkundsklubb (pdf) för dig som är medlem i Vårdförbundet och hur du ansöker. Skriv ut och ta med till kassan alternativt scanna och mejla till info@alewalds.se

Erbjudandet gäller även familjemedlemmar som bor på samma adress.