Nyheter för förtroendevalda

 • Medlemmarna nöjda med det nya avtalet med SKL

  Enligt en medlemsundersökning som Vårdförbundet gjort genom Novus känner 93 procent av medlemmarna till att ett nytt centralt avtal har tecknats. De flesta är också nöjda med resultatet.

 • Anmäl dig till arbetsmiljökonferens Gilla Jobbet

  Specialtips till er förtroendevalda! Nu går det att anmäla sig till arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet som arrangeras 24 oktober. Det är fjärde gången Gilla Jobbet genomförs i Stockholm. I fjol genomfördes Gilla Jobbet ute i landet; Malmö, Göteborg, Falun och Umeå. Platserna brukar gå åt fort så skynda er!

 • Du har väl beställt vårt nya rekryteringsmaterial?

  Sedan en tid tillbaka finns vårt nya, fräscha rekryteringsmaterial med personliga budskap att beställa i Medlemsbutiken. Se till att beställa och sätta upp på din arbetsplats! Att synas på arbetsplatsen är viktigt för att kunna bli fler medlemmar.

 • Uppdatering av Flex reseräkningssystem

  FlexClassic, Vårdförbundets reseräkningssystem, kommer att uppdateras den 1 mars, då nuvarande version av systemet inte fungerar mot olika webbläsare och är inte anpassat till ett modernt flexibelt arbetssätt.

 • Löneöversyn och lönesamtal för dig anställd i kommun eller region

  I och med att vi sagt upp det centrala kollektivavtalet för kommuner och regioner, HÖK16, så är även vårt löneavtal uppsagt inom SKL-området. Det innebär att vi inte kan påbörja någon löneöversyn 2019 med arbetsgivaren och du som medlem kan inte heller ha ett lönesamtal där ni pratar siffror eller procent.