Nyheter för förtroendevalda

 • Förbered dig för nya säkrare inloggningsrutiner

  I din roll som förtroendevald hanterar du ofta särskilt känsliga personuppgifter. Det är därför viktigt med en hög säkerhet, så att medlemmar kan känna sig trygga med att det är rätt personer som får tillgång till deras uppgifter. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR går Vårdförbundet den 11 oktober över till en säkrare inloggning. Förbered dig redan nu!

 • Rea på klockor - 10 kr styck! SLUTSÅLT

  Riktigt fyndläge med 10 kr för tre olika sjuksköterskeklockor med Vårdförbundets logotyp. I gummi eller metall med karbinhake. Kul sätt att visa upp att du är förtroendevald i Vårdförbundet  på arbetsplatsen. Uppdaterat 5 sept: klockorna är nu slutsålda

 • Du följer väl kampanjen även under sommaren?

  Efter en kort paus återupptar vi nu rapporteringen av nya siffror i rekryteringskampanjen. Mycket har hunnit hända under några veckor i sommar. Se hur det går för din avdelning!

 • Nytt stöd för arbetsmiljöarbete i statlig sektor

  Med start till hösten kommer Partsrådet inom den statliga sektorn att börja erbjuda konkreta tjänster som ska ge lokala parter stöd i arbetet för friskare arbetsplatser.

 • Medlemmar berättar på nya affischer

  Nu finns fyra inspirerande medlemsberättelser som affischer. Sätt upp dem på arbetsplatsen eller på andra ställen där medlemmar och kollegor passerar.