Nyheter för förtroendevalda

 • Anmäl dig till arbetsmiljökonferens Gilla Jobbet

  Specialtips till er förtroendevalda! Nu går det att anmäla sig till arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet som arrangeras 24 oktober. Det är fjärde gången Gilla Jobbet genomförs i Stockholm. I fjol genomfördes Gilla Jobbet ute i landet; Malmö, Göteborg, Falun och Umeå. Platserna brukar gå åt fort så skynda er!

 • Tekniskt problem med utbetalning

  Just nu har vi ett tekniskt fel som gör att vi inte kan betala ut ersättning för resor och utlägg till dig som är förtroendevald. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

 • Du har väl beställt vårt nya rekryteringsmaterial?

  Sedan en tid tillbaka finns vårt nya, fräscha rekryteringsmaterial med personliga budskap att beställa i Medlemsbutiken. Se till att beställa och sätta upp på din arbetsplats! Att synas på arbetsplatsen är viktigt för att kunna bli fler medlemmar.

 • Ny folder och film om avtalsrörelsen 2019

  Just nu sitter vi i centrala förhandlingar för Vårdförbundets fyra yrkesgrupper i kommuner, kommunala bolag och regioner. Vi kräver lönesatsning på erfarna, tydlig lönekarriär hela yrkeslivet, sänkt veckoarbetstid för nattarbete i kommuner och en hälsosam arbetstidsförläggning. Du som förtroendevald eller aktiv medlem kan hjälpa oss att sätta tryck i förhandlingarna!

 • Uppdatering av Flex reseräkningssystem

  FlexClassic, Vårdförbundets reseräkningssystem, kommer att uppdateras den 1 mars, då nuvarande version av systemet inte fungerar mot olika webbläsare och är inte anpassat till ett modernt flexibelt arbetssätt.