Nyheter för förtroendevalda

 • Nya rutiner från 1 april för Flex reseräkningar

  Från och med den 1 april 2020 ska du inte skicka bilagor till dina reseräkning med post till Vårdförbundet. Istället ska du som är förtroendevald ska bifoga underlag digitalt i Flex

 • Frågor och svar kring coronaviruset och ditt arbete

  I takt med att coronaviruset covid-19 sprider sig kan du som arbetar inom vården känna oro och ha frågor både privat och på jobbet. Här finns svar på frågor som kan uppstå. Uppdateras löpande.

 • Behåll och använd nya lönefoldern

  I januari-numret av Vårdfokus fick alla medlemmar en folder med unik lönestatistik för 2016. Foldern innehåller också fakta om vad som påverkar din lön samt matnyttiga tips inför lönesamtal och löneförhandling. Behåll den. Använd den! Det är en medlemsförmån som hjälper dig i den kommande lönerevisionen.

 • Anmäl dig till Gilla jobbet i mars!

  Du som arbetar med arbetsmiljöfrågor på din arbetsplats kan fylla på och fördjupa dina kunskaper på vårens Gilla Jobbet-konferenser. Den 9 januari öppnar anmälningen till kostnadsfria eventet Gilla jobbet i Malmö, Göteborg, Sundsvall, Luleå, Växjö och Karlstad i mars och april. De här platserna brukar gå åt fort så skynda er att anmäla er! Uppdaterat: Få platser kvar nu!

 • Försenad utbetalning av reseräkning till förtroendevald

  På grund av nytt utbetalningssystem för reseräkningar kan eventuellt utbetalningen den 31 januari bli försenad. Utbetalningen planeras då bli den 6 februari.