Nyheter för förtroendevalda

 • Guide till bra länkar om arbetsmiljöarbete

  Vad får dig att må bra på jobbet? Hur kan vi förebygga ohälsa? Prata med dina kollegor och chefer om sätt som ni tillsammans kan förbättra er gemensamma arbetsmiljö! Här har vi samlat bra länkar till information om systematiskt arbetsmiljöarbete och om Arbetsmiljöverkets föreskrift om social och organisatorisk arbetsmiljö.

 • Webbutbildningar när du själv vill

  Nu presenterar Vårdförbundet två webbutbildningar riktade till dig som är förtroendevald. De passar både nya förtroendevalda som dig som gått grundutbildning tidigare. Så friska gärna upp dina kunskaper!

 • Medlemmar berättar på nya affischer

  Nu finns fyra inspirerande medlemsberättelser som affischer. Sätt upp dem på arbetsplatsen eller på andra ställen där medlemmar och kollegor passerar.

 • Förbered dig för nya säkrare inloggningsrutiner

  I din roll som förtroendevald hanterar du ofta särskilt känsliga personuppgifter. Det är därför viktigt med en hög säkerhet, så att medlemmar kan känna sig trygga med att det är rätt personer som får tillgång till deras uppgifter. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR går Vårdförbundet den 11 oktober över till en säkrare inloggning. Förbered dig redan nu!

 • Rea på klockor - 10 kr styck! SLUTSÅLT

  Riktigt fyndläge med 10 kr för tre olika sjuksköterskeklockor med Vårdförbundets logotyp. I gummi eller metall med karbinhake. Kul sätt att visa upp att du är förtroendevald i Vårdförbundet  på arbetsplatsen. Uppdaterat 5 sept: klockorna är nu slutsålda