Om Vårdförbundet

Här hittar du information om Vårdförbundet. Läs mer om hur vi jobbar, vårt uppdrag, vår förbundsordförande och om webbplatsen.
 • Vilka vi är och vårt uppdrag

  Vårdförbundet består av över hundratusen barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans utvecklar vi vården och gör den säker. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart yrkesliv och bra villkor.

 • Förbundsordförande Sineva Ribeiro

  Vårdförbundets förbundsordförande heter Sineva Ribeiro och är sjuksköterska med specialistutbildning inom kirurgisk omvårdnad. Sineva valdes till förbundsordförande av kongressen 2011 och blev omvald 2014.

 • Så här jobbar vi i Vårdförbundet

  Vårdförbundets organisation består av flera delar som på olika sätt arbetar för dig som medlem.

 • Verksamhetsberättelser

  Här kan du ladda ner och läsa Vårdförbundets verksamhetsberättelser. Du kan också beställa dem i tryckt form via vår medlemsbutik under fliken Medlemskap i toppmenyn.

 • Vårdförbundet i sociala medier

  Vi finns där medlemmarna finns och det innebär även digitala mötesplatser. Genom att vara närvarande på sociala medier sänks tröskeln för att vara en aktiv medlem i Vårdförbundet. Här kan du läsa om Vårdförbundets närvaro i social media och få tips om hur du kan komma igång!