Välkommen till yrkes- och fackförbundet för dig som är chef eller ledare i vården

Vi kan vårdens ledarskap och ger dig coachning, råd och stöd i din ledarroll. Få nya perspektiv och hitta fler möjligheter för din utveckling.

Dina förmåner på ett kort!

Personlig utveckling, kostnadsfritt Ledarskapsprogram och stöd i ledarskapsfrågor. Ta del av alla dina chefsförmåner!

Möt dina kontakter Charlotta och Torbjörn

Möt våra specialister för chefer och ledare. Både Charlotta Hellström och Torbjörn Severin har egna erfarenheter av att leda i vården och kan ge dig råd i din roll.

Grattis alla vinnare på Vårdgalan!

Här är vinnarna av Vårdförbundspriset, Årets Vårdchef och Vårdförbundspriset! 

MÄSSA

Se hit - rabatt på mässa om lösningar för offentlig sektor!

Jobbar du inom offentlig sektor? Kom till Kistamässan 25-26 januari 2023. Som medlem har du rabatt på konferensbiljeten och gratis entré.

Tävla om Götapriset och 100 000 kr!

Har du och dina kollegor genomfört Sveriges bästa utvecklingsprojekt? Skicka in ansökan och var med och tävla om Götapriset där du kan vinna 100 000 kr! Passa på att ta chansen att sprida era erfarenheter till kollegor i hela landet och på så sätt bidra till en bättre välfärd!

Stockholmsbloggen

"Det var först när jag blev chef som jag upplevde behov av fackligt stöd."

Medlem berättar

"Vårdförbundet kan det här med vård"

Chefsmedlemmen Henrik Nilsson Drott värdesätter en tät dialog med Vårdförbundet och nyttjar sitt medlemskap på många sätt.

Ny som chef? Så lägger du grunden i ditt ledarskap

De första månaderna som chef har betydelse för hur fortsättningen blir i ditt uppdrag. Använd tiden till att lyssna, lära och ställa nybörjarfrågor. 

Upplever du etisk stress och oro?

Du som arbetar som chef inom hälso- och sjukvården har ett komplext arbete.  Du kan ställas inför svåra etiska dilemman och uppleva oro och samvetsstress.