Medlemstestet

Vårdförbundet är yrkesförbundet för dig som är sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska. Tillsammans är vi 114 000 medlemmar och vi arbetar ständigt för bättre villkor och avtal för våra yrkesgrupper. Våra medlemmar är inte vilka som helst. Är du en av oss?

 • Tillhör du någon av våra yrkesgrupper?

  Är du sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska?
  • nej
 • Vill du bli en bättre löneförhandlare?

  Vi förser dig med rätt information och smart taktik när du ska löneförhandla då står inför ett nytt jobb. Vi hjälper dig vässa dina argument och ta de rätta stegen till en lyckad löneförhandling. Ta del av vårt lönestatistikverktyg eller ring Vårdförbundet Direkt för att få råd och tips. Som medlem får du även personlig lönecoachning och karriärcoachning via telefon. Det ger dig de absolut bästa förutsättningarna för dig och din framtid.

 • Vill du vara med och påverka utvecklingen på din arbetsplats?

  Vårdförbundet arbetar ständigt för att du ska ha det bra på jobbet. Som medlem kan du vara med och påverka din arbetssituation med hjälp av oss, så att du ska kunna ha en bra balans mellan jobb, familj och fritid. Ju fler medlemmar ni är på din arbetsplats desto mer kan ni påverka, exempelvis när det gäller semesterplanering, schemaläggning, lokaler eller att skapa en god stämning. Vi arrangerar träffar på arbetsplatser och nationella evenemang som ger dig möjlighet till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.
 • Saknar du ork, tid och pengar om du skulle hamna i tvist med din arbetsgivare?

  Om det uppstår en konflikt på din arbetsplats eller om du råkar begå ett misstag på jobbet – då kan du känna dig trygg med att få hjälp av Vårdförbundets främsta experter på lagar och avtal. Och detta utan att behöva oroa dig för dyra advokatkostnader. Vi orkar och har tid när du inte har det!
 • Vill du att din och din familjs ekonomi är tryggad även om det oväntade händer?

  Skulle en olycka vara framme, kan du känna dig trygg med att Vårdförbundet erbjuder dig flera förmånliga försäkringar, exempelvis stick-och skärskadeförsäkringen. Du som är medlem i både Vårdförbundet och a-kassan, har dessutom möjlighet att få ersättning på upp till 80% av din lön om du skulle bli arbetslös eller om du säger upp dig själv. Du kan även välja att teckna ett flertal privata försäkringar via Folksam, till ett mycket förmånligt pris.
 • Säger du ja till jämställdhet, mångfald och schyssta villkor på jobbet?

  Vårdförbundet vill att alla ska ha lika rättigheter och möjligheter på jobbet och vi arbetar aktivt för det. Vi vill se en vårdmiljö som kännetecknas av hög kvalitet och säkerhet och som ger förutsättningar för att du ska få ett hållbart arbetsliv.
 • Vill du ha extra tusenlappar att leva på när du går i pension?

  Du som arbetar på en arbetsplats med kollektivavtal är också garanterad tjänstepension. Det ger dig mer i plånboken varje månad jämfört med någon som saknar kollektivavtal. Totalt är kollektivavtalet värt ca 80 000 kr/år för dig!
 • Vill du ha ett skönare, billigare och mer innehållsrikt liv?

  Vårdförbundet arrangerar regelbundet kurser och seminarier för våra medlemmar, och som medlem får du också vår uppskattade månadstidning Vårdfokus. Du kan även ta del av en mängd förmånliga erbjudanden och rabatter på bland annat resor, hotell, ljudböcker, banklån, träning och mycket mer.

Grattis!

Testresultatet visar att du kan bli medlem! Vi önskar dig hjärtligt välkommen till Vårdförbundet!
Bli medlem

Hmm..

Det verkar som att du inte är redo att bli medlem riktigt ännu. Låt oss berätta mer om oss så kanske du ändrar uppfattning. Ring oss på 0771-420 420 eller läs vidare här på vårdförbundet.se
Läs mer om medlemskapet

Hmm..

Mycket talar för att du ska gå med i Vårdförbundet. Därför rekommenderar vi dig starkt att bli medlem. Behöver du lite mer övertalning?
Läs mer om medlemskapet
Fråga /
Svara på frågan innan du klickar på Nästa