Gävleborg

Besök: Nobelvägen 2, Gävle
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.gavleborg@vardforbundet.se
Två röntgensjuksköterskor i blå arbetskläder står utanför ett sjukhus. De ser glada ut och tittar in i kameran.

Vi valde vårt jobb med omsorg och vill kunna utföra det på bästa sätt. Men arbetsförhållandena inom vården är tuffa. Vårdförbundet arbetar för bättre villkor och ett hållbart arbetsliv. Så att vi kan göra jobbet vi älskar. Så, värva eller bli värvad och få Sverigechecken.

Aktuellt

  • Senaste nytt från avdelningsstyrelsen!

    Årsmöte med 67 deltagare, intressant föreläsning och härlig stämning!I det här nyhetsbrevet från Vårdförbundet Gävleborgs styrelse handlar mycket om årsmötet men det finns också tips på spännande aktiviteter för dig som är medlem.

  • Vi bjuder på bio - She said

    Vårdförbundet bjuder dig som medlem på bio med popcorn och dryck! Tipsa gärna vänner och kollegor som också är medlemmar att anmäla sig, för en trevlig kväll tillsammans! Den här gången erbjuder vi biokvällar i Hudiksvall, Sandviken, Söderhamn och Bollnäs.

  • Vinn en fika till din arbetsplats!

    Nu är det dags för höstens tävling där du kan vinna en fika till din arbetsplats. Vi kommer att lotta vinnaren bland de som har flest rätt och vinnarens namn samt de rätta svaren publiceras på vår hemsida. Du kan skicka in ditt tävlingssvar fram till den 31 oktober.

Visa alla nyheter