Gävleborg

Besök: Nobelvägen 2, Gävle
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.gavleborg@vardforbundet.se
Två röntgensjuksköterskor som är medlemmar i Vårdförbundet

Vi valde vårt jobb med omsorg och vill kunna utföra det på bästa sätt. Men arbetsförhållandena inom vården är tuffa. Vårdförbundet arbetar för bättre villkor och ett hållbart arbetsliv. Så att vi kan göra jobbet vi älskar. Så, värva eller bli värvad och få Sverigechecken.  

Aktuellt

  • Grattis Therese!

    Tack till alla som deltog i vår Påsktävling! Sju personer hade alla rätt och av dem har vi lottat ut en vinnare som blev Therese Göthe Kardiologen Gävle Sjukhus. Hon vinner en matlåda i glas och en rosa lunchväska. Grattis till henne!

  • Påsktävling!

    Nu är det dags för vårens tävling där du kan vinna en lunchpåse och en matlåda i glas. Vi kommer att lotta vinnaren bland de som har flest rätt och vinnarens namn samt de rätta svaren publiceras på vår hemsida. Du kan skicka in dina tävlingssvar fram till den 21 april. Lycka till!

  • Ett hållbart arbetsliv!

    Välkommen till en inspirerande utbildningsdag om arbetsmiljö där vi under dagen gästas av våra föreläsare Camilla Sundberg och Sineva Ribeiro. Passa på att träffa andra förtroendevalda och prata om hur vi gemensamt kan påverka arbetsmiljön.  

Visa alla nyheter