Gävleborg

Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.gavleborg@vardforbundet.se
Sjuksköterska passerar genom dörr . Hon har mörkt hår i en knut på huvudet och vita arbetskläder.

Var du än befinner dig i yrkeslivet finns vi här för dig, varje dag. Vi jobbar för bättre villkor och högre löner, utvecklar yrket och stärker dig i din yrkesroll. Bli medlem idag - de tre första månaderna är kostnadsfria! 

Aktuellt

  • Påverkan och din trygghet

    Vi lever i en orolig tid med hög inflation och ansträngd arbetsmiljö. Det är viktigt att vi håller ihop och fortsätter höja våra röster för högre lön och bättre villkor på arbetsplatsen. Här är 3 områden som behöver förändras och som vi har med oss när vi möter politiker och chefer.

  • Föreläsning med Emma Schols

    Medlemskväll i Söderhamn den 17 april mellan kl. 17:30 - 20:00 med föreläsning av Emma Schols, mamman som räddade sina sex barn från branden i villan i Edsbyn. Fokus kommer att vara patientperspektivet, hur Emma upplevde vården, men också vad vi, i våra professioner, kan vi lära oss och tänka på utifrån Emmas upplevelser.

  • Senaste nytt från avdelningsstyrelsen!

    Årsmöte med 67 deltagare, intressant föreläsning och härlig stämning!I det här nyhetsbrevet från Vårdförbundet Gävleborgs styrelse handlar mycket om årsmötet men det finns också tips på spännande aktiviteter för dig som är medlem.

Visa alla nyheter