Som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att bo billigt på semesteranläggningen Riva del Sole i vackra Toscana. Ta chansen att vila upp dig i naturskön miljö och besök spännande italienska utflyktsmål.

Avrådan resor UD

OBS. Med anledning av spridningen av coronaviruset avråder UD från icke nödvändiga resor till vissa länder.  Läs mer på Regeringen.se.

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på lägenheterna och 10 procent rabatt på hotellet på anläggningen Riva del Sole Resort & SPA.

Riva del Sole ligger i det frodiga och böljande landskapet Toscana, i en vacker grönskande pinjeskog och nära havet. Res på utflykt till kulturella städer och sevärdheter i centrala Italien (Florens, Pisa, Rom) eller njut av vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med jacuzzi, bastu och Beauty Center, eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är belägna i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden.

Boka din resa och se priser här.

Du kan också kontakta Riva del Sole via e-post: booking@rivadelsole.it eller via telefon 0039-0564 928 111.