Som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att bo billigt på semesteranläggningen Riva del Sole i vackra Toscana. Ta chansen att vila upp dig i naturskön miljö och besök spännande italienska utflyktsmål.

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på lägenheterna och 10 procent rabatt på hotellet på anläggningen Riva del Sole Resort & SPA.

Riva del Sole ligger i det frodiga och böljande landskapet Toscana, i en vacker grönskande pinjeskog och nära havet. Res på utflykt till kulturella städer och sevärdheter i centrala Italien (Florens, Pisa, Rom) eller njut av vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med jacuzzi, bastu och Beauty Center, eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är belägna i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden.

Kontakt och bokning

Du kan också kontakta Riva del Sole via e-post: booking@rivadelsole.it eller via telefon 0039-0564 928 111. Uppge medlemsnummer eller personnummer vid bokning. Rabatten gäller de 3-stjärniga lägenheterna och det 4stjärniga-S hotellet.

Riva del Sole är öppet från den 22 april 2023 till den 16 oktober 2023.

Boka din resa och se priser här.