Semestra i Italien

Som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att bo billigt på semesteranläggningen Riva del Sole i vackra Toscana. Ta chansen att vila upp dig i naturskön miljö och besök spännande italienska utflyktsmål.

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procents rabatt på lägenheterna och 10 procents rabatt på hotellet på anläggningen Riva del Sole Resort & SPA.

Riva del Sole ligger i det frodiga och böljande landskapet Toscana, i en vacker grönskande pinjeskog och nära havet. Res på utflykt till kulturella städer och sevärdheter i centrala Italien (Florens, Pisa, Rom) eller njut av vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med jacuzzi, bastu och Beauty Center, eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är belägna i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden.

Boka senast den 31 mars för att få förtur innan rummen släpps för allmänheten.

Boka din resa och se priser här.

Specialerbjudande för dig som medlem

Res till Riva del Sole under lågsäsong tillsammans med en vän. Ni får båda ta del av rabatten och dessutom får ni en natt gratis.

Du kan också kontakta Riva del Sole via e-post: bokning@rivadelsole.it eller via telefon 08-21 47 43.