Resor och semester

Som medlem i Vårdförbundet kan du ta del av specialdesignade medlemsresor. Under 2016 arrangeras resor till bland annat Kina och Japan. Dessutom får du rabatt på olika semesterboenden i Skandinavien, Baltikum och Italien samt förmånliga priser på kryssningar.
 • Kryssningar

  Som medlem i Vårdförbundet får du rabatt på kryssningar hos Birka Cruises, Tallink Silja och Viking Line.

 • Res till Japan

  Vi erbjuder dig som medlem specialdesignade resor till Japan. Vi besöker några av Japans uråldriga tempel, antika shogunborgar och stilla kontemplativa ceremonier. Vi träffar också Vårdförbundets motsvarighet i Japan.

 • Res till Kina

  Under våren 2016 kan du resa till Mittens rike med Vårdförbundet. Vi erbjuder dig resor till Beijing och Beijing/Xi'an med ett program som är speciellt utformat för dig som är medlem.

 • Semestra i Italien

  Som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att bo billigt på semesteranläggningen Riva del Sole i vackra Toscana. Ta chansen att vila upp dig i naturskön miljö och besök spännande italienska utflyktsmål.

 • Res till Georgien med oss

  Följ med Vårdförbundet på en oförglömlig resa i september till Georgien - landet som bjuder på både fantastisk natur samt kulturella och kulinariska upplevelser! Förutom att besöka populära turistattraktioner kommer vi även att besöka ett sjukhus och se hur sjuksköterskor arbetar i landet.