Aktuellt i Örebro

 • Årets röntgensjuksköterska

  Den 8 november varje år infaller Internationella Röntgensjuksköterskedagen. Vi uppmärksammade dagen med att utse Årets Röntgensjuksköterska 2017. Stort grattis till Sonja Friman.

 • Två glada förtroendevalda anestesisjuksköterskor ska göra arbetsplatsbesök på Laxå Vårdcentral.

  Vi vill gärna besöka din arbetsplats

  Under 2018 fortsätter vi att besöka arbetsplatser, både spontant och planerat. Önskar du ett besök för att diskutera en speciell fråga eller arrangera någon medlemsaktivitet? Eller vill du ta med en politiker en dag i dina skor?

 • Djävulsdansen - att vara medberoende

  Den 20 november är det dags för höstens sista föreläsning i samarbete med TCO. Denna gång får vi lyssna till Sanna Lundell och hennes föreläsning "Djävulsdansen - att vara medberoende".

 • Utbildningsdag för förtroendevalda i Örebro. Förbundsombudsman Hans Detlofson föreläser.

  Inbjudan till höstens fortbildningsdag för dig som är förtroendevald

  Varmt välkommen till en fortbildningsdag för dig som är förtroendevald på arbetsplatsen. Dagen innehåller utbildning och diskussioner om rollen som förtroendevald, både på arbetsplatsen och i samverkan samt den nya läkemedelsföreskriften.

 • Umgås, ät god mat och bowla

  Välkommen på After vård i Örebro den 22 november. After vård är samma sak som after work, fast roligare!

 • En kväll på slottet!

  Den 10 oktober var det dags för årsmöte på Örebro slott, en kväll då vi också passade på att uppmärksamma Vårdförbundet 40 år.

 • Två personer står och diskuterar en röntgenplåt som sitter upphängd på väggen

  Röntgensjuksköterskans dag - vem vill du hylla?

  Den 8 november är det röntgensjuksköterskans dag. Detta vill vi uppmärksamma genom att du som medlem kan nominera en fantastisk kollega som är röntgensjuksköterska.

 • personer sitter i en församling, en del fotograferar med sina mobiler

  Sista chansen att nominera till uppdraget som valberedare

  Du har fortfarande chansen att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget som valberedare! Du kan nominera fram till och med klockan 15.00 den 10 oktober.

 • En talare som står på ett podium med ryggen mot kameran, i publiken nedanför sitter ett stort antal medlemmar församlade

  Årsmöteshandlingar

  Ta del av handlingarna inför årsmötet 2017.

 • Ett stort antal medlemmar sitter samlade och håller upp sina röstkort

  Valberedningens förslag till årsmötet

  Ta del av valberedningens förslag till styrelse och kongressombud. Kongressombuden, såväl ordinarie som ersättare, är angivna i den ordning som valberedningen föreslår att de ska träda in, i det fall avdelningen får fler eller färre ombud än 7, vilket var föregående periods antal.