Aktuellt i Örebro

 • Inbjudan till biokväll

  Den 1 februari öppnar vi portarna till årets biokväll. I år visar vi den kritikerrosade filmen "Jag, Daniel Blake".

 • Certifierad utbildning för fötroendevalda

  Utbildningar 2017 för dig som ny förtroendevald!

  Nu kan du som är ny förtroendevald anmäla dig till introduktionsdag och grundutbildning för 2017.

 • Politikermöte med Socialdemokraterna

  Höstens politikermöten

  Hösten har bjudit på politikerträffar då vi mött region- och kommunpolitiker partivis. Den hetaste frågan är kompetensförsörjning, men vi har också hunnit prata lön, ledarskap, organisation och specialistutbildning.

 • Vinnarna i Fairtradeutmaningen

  I oktober utmanade vi våra medlemmar att delta i en tävling där man kunde vinna en ask Fairtrade-märkt choklad samt ett besök av Jonas Åkerman, styrelseledamot i avdelning Örebro.

 • Musikhjälpen i Örebro!

  I år kommer Musikhjälpen till Örebro. Årets tema är "Barn i krig har rätt att gå i skolan". Musikhjälpen pågår mellan den 12 och 18 december. Den 15 december håller vi öppet hus i våra lokaler på Nygatan mellan klocka 13-16. Kom förbi och fika med oss.

 • Medelmmar på röntgen i Karlskoga firar internationella röntgensjuksköterskedagen

  Grattis alla röntgensjuksköterskor

  Den 8 november firar vi internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor. I år besökte vi röntgensjuksköterskor på våra tre sjukhus och bjöd på fika.

 • Sjuksköterska på sparkcykel svänger vänster längst bort i en korridor.

  Örebros sommarenkät

  Vården bedrivs dygnets alla timmar, året runt. Vår befolkning är i lika stort behov av vård under alla årstider, sommaren är definitivt inget undantag. Men vårdanställda behöver ha semester och självklart vill även de, som alla andra, ha ledigt när det är som ljusast, varmast och mest grönskande, tillsammans med vänner och familj.

 • Välkommen på After Vård

  Vårdförbundet bjuder in till after vård! Förra årets after vård blev en succé, då nära 120 medlemmar träffades på Pitcher´s för att umgås och bowla. Den här hösten bjuder vi in till after vård på tre orter; Karlskoga, Lindesberg och Örebro.

 • Inbjudan till chefsluncher

  Är du chefsmedlem i Vårdförbundet? Du vet väl att du alltid kan kontakta oss för stöd och rådgivning? Nu har vi i Vårdförbundet utvecklat inriktningen mot chefer och satsar på en ny organisation som precis håller på att stöpa sin form.

 • Cirkeldiagram med tre bitar i rosa, gult och turkost. Den rosa har texten berättelsen, den gula har texten sammanhanget och den turkosa partnerskapet.

  Fortbildningsdag för förtroendevalda med tema personcentrerad vård!

  Hur kan vi ställa om vården så att personens förmågor och resurser tas till vara? Hur får vi jämlik hälso- och sjukvård?