Aktuellt i Örebro

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Örebro!

 • Digital mötesplats 21 april - för chef och ledare

  Den 21 april klockan 08.30-10.00 är du som chef eller ledare, välkommen till en digital mötesplats. Ingela Holm, enhetschef för 1177 i Örebro fick starta upp en helt ny verksamhet under pandemin, smittspårningsenheten. Hon gästar oss och berättar om verksamheten och dess utmaningar. Du får också den senaste informationen från Vårdförbundet.

 • Nominera en fantastisk Biomedicinsk analytikerkollega!

  Den 15 april är det Internationella yrkesdagen för Biomedicinska analytiker! Har du en kollega som är värd att firas? Nominera någon som du tycker bidrar till arbetsplatsen och yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt. Både du och din kollega behöver vara medlemmar i Vårdförbundet. Om ni lottas ut som vinnare får ni båda två ett pris, samt fika till er arbetsplats!

 • FOLKSAM - Webbinarium om försäkring och pension

  Välkommen till en digital medlemsföreläsning den 21 april där Jörgen Lybeck från Folksam pratar pension, berättar om hur pensionssystemet ser ut och vad du faktiskt får för det du betalar! Han kommer också att prata om medlemsförsäkring. Anmäl dig idag!

 • Digital mötesplats - för chef och ledare

  Den 25 mars klockan 08.30-10.00 är du som chef eller ledare, välkommen till en digital mötesplats. Lina Molén och Marie Backlund, avdelningschefer på Barn- och ungdomskliniken USÖ, berättar om hur de arbetar med parledarskap - både möjligheter och utmaningar. Du får träffa andra chefs- och ledarkollegor och dessutom kan du vara med i en tävling med fina priser!

 • Lönerevision 2019/2020

  Här kommer en sammanställning av löneutfall gällande 2019 års lönerevision. Flera arbetsgivare blev färdiga med revisionen sent, vilket är en anledning att den utlovade sammanställningen dröjt.

 • Facklig grundutbildning 2021

  Är du ny förtroendevald? Kunskap är en grundförutsättning för att kunna påverka arbetsmiljön och utvecklingen på arbetsplatsen. I Vårdförbundets uppskattade grundutbildning får du konkreta verktyg att använda men också ett nätverk tillsammans med andra förtroendevalda. Nu finns utbildningarna för 2021 – Anmäl dig idag!

 • Är du nöjd med din lön?

  Du som är medlem i Vårdförbundet avdelning Örebro är varmt välkommen till digitalt medlemsmöte. Vi pratar lön men även om andra frågor som är aktuella just nu.

 • Välkommen till vårt digitala café

  I december öppnar avdelning Örebros digitala café. Tillsammans pratar vi om det som är viktigt för dig som medlem. Det går bra koppla upp sig från fikarummet på jobbet med dina kollegor, eller om du föredrar att sitta själv går det lika bra.

 • Webbinarium om försäkring och pension!

  Pension är ett ämne som berör, men många av oss kanske tänker att det är långt dit... Och försäkringar kan lätt kännas som en djungel. Vad ingår i försäkringen, vad kan jag få hjälp med och vad har jag rätt till?