Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nyhetsbrev september 2018 Blekinge

Hej! Här kommer RIKTIGT VIKTIG INFORMATION! Den som väljs till förtroendevald på arbetsplatsen väljs inom en viss mandatperiod. Den nuvarande mandatperioden har varat 2016-01-01 tom 2018-12-31.


Den 1 januari 2019 har vi alltså en ny mandatperiod för alla förtroendevalda på arbetsplats. Den sträcker sig i fyra år, tom 2022-12-31. Därför ska ALLA förtroendevalda väljas om eller ska ni välja nya förtroendevalda på medlemsmöten, helst innan nyåret. Varför ska man engagera sig fackligt? Jo, därför att vi tycker att det är viktigt med en arbetsplats där alla mår bra. Det är medlemmarna som är Vårdförbundet och tillsammans formar verksamheten. Om du har en åsikt är det en bra början till ett engagemang! Som fackligt förtroendevald kan du göra stora insatser för dig och dina arbetskamrater. Tankar inför en ny mandatperiod: Har jag det rätta engagemanget för att väljas igen? Är jag den rätte för att driva frågor för mig och mina arbetskamrater framöver? Har jag en arbetskamrat som skulle passa perfekt för uppdraget?

Gå in här och läs mer och finn de nya valblanketterna

Vi vill påminna om alla utbildningar och aktiviteter vi har under hösten och vintern. Läs mer och anmäl dig medan det finns plats kvar!

Årsmöte

Utbildning för skyddsombud

Anmälan

Lokal fokusdag

Anmälan

Karriärkväll för studenter

Anmälan

Medlemsutbildning- Att hålla hela livet

Anmälan

Biokvällar runt om i Blekinge. Två kvällar på tre olika orter att anmäla sig till.

Anmälan

Avdelningsråd för förtroendevalda

Anmälan

Träff för pensionärsmedlemmar

Anmälan

På återseende! Vårdförbundet avdelning Blekinge

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -