Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej medlem i Vårdförbundet! 

Löneöversynsförhandlingarna för 2021 är igång och vi kommer under maj att påbörja arbetet med att sammanfatta och analysera årets löneprocess med arbetsgivaren. I maj kommer du få din nya lön och innan dess skall du ha haft ett lönesamtal med din närmsta chef. 

Återkoppla till Vårdförbundet

När du fått besked om din nya lön, vill vi gärna ha återkoppling kring hur du tycker det har fungerat i år så att vi kan ta med oss det till mötet med arbetsgivaren. Vi hoppas att du kan ta dig tid att besvara en kort enkät. Tack på förhand!

Förhandlingsdelegation HÖK i Blekinge,

Gunilla Månsson, Avdelningsordförande

Martin Johansson, vice avdelningsordförande

Tobias Blümke, Förbundsombudsman.

Besvara enkäten!
Semester: vilka regler gäller och hur kan Vårdförbundet och jag själv påverka?

Vilka semesterregler gäller? Vad bör jag tänka på om arbetsgivaren vill att jag flyttar min semester? Läs de vanligaste frågorna och svaren kring sommarsemester.

Regler för sommarsemestern
Värva en kollega – få presentkort från Sverigechecken

SOMMARKAMPANJ! Värva medlemmar till Vårdförbundet så får du och varje ny medlem du värvar varsin Sverigecheck värd 150 kronor. Sverigechecken kan lösas in i mer än 4000 butiker – i hela landet.

VÄRVA EN KOLLEGA
Nu är det dags att höja rösten!

Nu startar Höjda röster - en dialog med vårdsverige och i första hand Vårdförbundets medlemmar. För nu är det verkligen dags att höja rösten för vårdens framtid i Sverige. Delta du med! Din röst är viktig!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -