Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Stort grattis till dig som snart kommer ta examen!

Vårdförbundet avdelning Blekinge hälsar dig varmt välkommen till ett fantastiskt yrke och vill påminna om möjligheten att söka vårt stipendium.

Om läget vore annorlunda hade vi bjudit in dig till ett firande, men det är tyvärr inte möjligt. Vi vill med detta mejl istället hälsa dig varmt välkommen som yrkesverksam medlem i Vårdförbundet. Vi finns här för dig i alla lägen, och tillsammans kan vi påverka vården, yrket och våra villkor. För att lyckas med det måste vi vara många!

Stipendium för din uppsats

Du som precis ska ta examen och har skrivit en kandidatuppsats ges också möjlighet att söka vårt stipendium. Skicka in din ansökan så är din uppsats med i urvalet för ett stipendium på 5000 kr.

ANSÖK OM STIPENDIUM FÖR DIN KANDIDATUPPSATS

Var stolt, du är viktig!

Tills vi ses vill vi skicka med er några tankar på vägen.

  • Sträck på dig, var stolt över kunskapen du har med dig från skolan. Du har den allra senaste evidensen med dig ut på din arbetsplats.
  • Du är viktig, och vår profession är unik i sin kunskap om den specifika omvårdnaden. Det är när du utövar den som du gör skillnad!
  • Ställ frågor, och läs på innan du går med på arbetsuppgifter du inte känner dig trygg med.

Tveka inte att höra av dig om du har tankar, idéer eller bara vill ha någon att prata med.

Stort lycka till!

Styrelsen, Vårdförbundet avdelning Blekinge

Boosta lönen!

Ta chansen och bli coachad av våra pålästa och kunniga lönerådgivare. De är experter på att hjälpa dig hitta och lyfta fram de egenskaper och erfarenheter som arbetsgivare söker. Bli stärkt i din roll och känn dig förberedd inför löneförhandlingen.

Lönecoachning för medlemmar
Ny guide: Bra att veta innan du skriver på

Har du fått ett nytt jobb och står i startblocken? Vad behöver du ha koll på innan du skriver på anställningsavtalet? Kolla igenom vår digitala guide "Hallå, innan du skriver på".

Här finns guiden
Nu är det dags att höja rösten!

Nu startar Höjda röster - en dialog med vårdsverige och i första hand Vårdförbundets medlemmar. För nu är det verkligen dags att höja rösten för vårdens framtid i Sverige. Delta du med! Din röst är viktig!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -