Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Är du Barnmorska och medlem i Vårdförbundet, vi vill ha ett samtal med dig!

Med anledning av att barnmorskeförbundet blir en del av fackförbundet SRAT, så dyker det kanske upp frågor hos dig. Styrelsen i Blekinge vill samtala med dig och såklart även ge dig svar och förklara konsekvenser utifrån beslutet.

Hur möts vi ?

  • Vi kommer som styrelse under de närmsta veckorna finnas ute på spontanbesök på era arbetsplatser.
  • Vi bjuder in till drop-in fika i vår föreningslokal, V Vittusgatan 4, Karlskrona varje fredag kl 07.00- 09.30 från v 48- v 51.
  • Vi vill som styrelse så klart även komma till medlemsmöten om du själv eller några kollegor drar ihop till ett sådant, vill ni att vi kommer så skickar du en inbjudan till info.blekinge@vardforbundet.se .
  • Om du känner för ett personligt samtal finns hela styrelsen tillgänglig för dig på telefon, sms eller via e-post. Du hittar våra kontaktuppgifter på webben. www.vardforbundet.se/blekinge

I Vårdförbundet avdelning Blekinge tappar vi inte fart i Barnmorskefrågorna på grund av detta beslutet.

Tillsammans med alla barnmorskor som väljer att vara medlem i Vårdförbundet, fortsätter vi med kraft och tempo att verka för rättvisa löner, AST tjänster för framtidens specialistbarnmorskor, hälsosamma arbetstider och målet, en barnmorska per födande kvinna!

Vi ses och hörs!

Styrelsen avdelning Blekinge

Avdelningsordförande Gunilla Månsson samt vice avdelningsordförande Martin Johansson når du under de flesta timmar på dygnet.

Gunilla 0704 128222, gunilla.mansson@vardforbundet.se
Martin 0705 694780, martin.johansson@vardforbundet.se

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -