2019 utser Vårdförbundet avdelning Blekinge årets förtroendevald!

Har ni på din arbetsplats en förtroendevald som gör ett fantastiskt arbete? Du som medlem har nu en unik möjlighet att lyfta fram förtroendevald på din arbetsplats till att bli årets förtroendevald i avdelning Blekinge.

 Att vara förtroendevald är en viktig uppgift och utgångspunkten för uppdraget finns i medlemmarnas gemensamma samtal om vad ni vill förändra och förbättra i arbetet, på arbetsplatsen, i yrkena och inom vården. Vårdförbundets vision och idéprogram ger vägledning och uttrycker viktiga gemensamma mål. En engagerad förtroendevald kan påverka på arbetsplatsen och stötta sina kollegor, samt vara bollplank till arbetsgivaren, och åter till Vårdförbundet.  Den enskildes insats har stor betydelse. 

Vårdförbundet vill visa på betydelsen av den engagerade förtroendevalde som gör skillnad och vill stimulera till fortsatt goda insatser genom att utse årets förtroendevald. 

Ett pris till årets förtroendevald för 2019 utdelas på årsmötet i oktober och du har nu fram till och med den 26/9 2019 att nominera en förtroendevald som du tycker har utmärkt sig på ett positivt sätt under 2019. 

Om du har förslag på kandidat till årets förtroendevald skicka in en nominering! 

Nomineringen gör du genom att fylla i nomineringsformuläret här nedan. En vinnare väljs sedan av styrelsen och presenteras på årsmötet. 

Stort tack för din hjälp! 

Styrelsen Avdelning Blekinge 

Blekinge nominera till Årets förtroendevald

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande personuppgifter