Aktuellt i Västernorrland

  • Nominera till Dagens Barnmorska

    Den 5 maj är den Internationella Barnmorskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till Dagens Barnmorska.

  • Aktuellt i Västernorrland kring sommarsemestrarna

    Här hittar du aktuell information om vad som gäller för din sommarsemester och Vårdförbundets arbete med det här i rådande pandemi.

  • Nominera till Dagens Sjuksköterska

    12 maj är den internationella Sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till Dagens Sjuksköterska.

  • Närbild på biomedicinsk analytikers händer som arbetar med provrör. Bilden är tagen på Karolinska sjukhuset.

    Nominera till Dagens biomedicinska analytiker

    Den 15 april är den internationella Biomedicinska analytikerdagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens biomedicinska analytiker"

  • Man går på en väg med en flicka i handen. bakifrån, rygg, hand, hand i hand, flicka, man, gubbe, liten, sommar, barn, fritid, pensionär

    Informationsmöte om pension

    Innan du ansöker om pension kan det finnas en del frågor som du kanske funderar lite extra över. Vid informationsmötet går vi genom vad som kan vara bra att veta om du snart planerar att gå i pension.

  • Ett gäng med skolsköterskor står kring ett bord med tårta och kaffe på

    Skolsköterskor i Sundsvalls kommun HBTQ-certifierade

    Vårdförbundet har uppvaktat skolsköterskorna inom EMI i Sundsvalls kommun och bjudit på Vårdförbunds-tårta.

  • Pengar, Sedlar och mynt. Pressbild från Riksbanken som man får använda i redaktionella texter

    Löneenkät på väg – uppdatera dina uppgifter

    I slutet av november kommer vi att skicka ut en enkät där vi ber dig som arbetar inom region, kommun eller kommunalt bolag att fylla i hur 2019 års lönerevision fungerat och vad resultatet blev för dig. Passa på att uppdatera dina medlemsuppgifter redan idag, så att enkäten kommer fram till dig!

  • Gratisbild från Pixabay. Tända ljus, värmeljus, mörker, lågor, låga, orange, höst, värme.

    OB-ersättningar under allhelgona, jul- nyårs- och trettonhelg

    Allhelgona, jul, nyår och trettondag – vad gäller egentligen rörande OB-ersättningar under de kommande helgerna? Vi har listan!

  • En kvinna sitter vid ett bord med en tårta framför sig. Hon arbetar på medicinmottagningen i Sundsvall.

    Tårta till medicinmottagningen

    Vårdförbundet har delat ut en tårta till medicinmottagningen Sundsvall/Härnösands sjukhus för att fira att samtliga sjuksköterskor där är medlemmar i Vårdförbundet. På bilden syns Eva Holm, förtroendevald.

  • Patient blir röntgad liggandes i en säng på Sahlgrenska sjukhuset.. Röntgensjuksköterskorna ställer in röntgenutrustningen.

    Nominera till Dagens röntgensjuksköterska

    Den 8 november är det den internationella röntgenssjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens röntgensjuksköterska"