Aktuellt i Västernorrland

 • Höstens årsmöte blir digitalt

  Vi ställer inte in, vi ställer om! Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför beslutat att genomföra årets årsmöten digitalt.

 • Aktuellt i Västernorrland kring sommarsemestrarna

  Här hittar du aktuell information om vad som gäller för din sommarsemester och Vårdförbundets arbete med det här i rådande pandemi.

 • Nominera till Dagens Sjuksköterska

  12 maj är den internationella Sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till Dagens Sjuksköterska.

 • Nominera till Dagens Barnmorska

  Den 5 maj är den Internationella Barnmorskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till Dagens Barnmorska.

 • Närbild på biomedicinsk analytikers händer som arbetar med provrör. Bilden är tagen på Karolinska sjukhuset.

  Nominera till Dagens biomedicinska analytiker

  Den 15 april är den internationella Biomedicinska analytikerdagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens biomedicinska analytiker"

 • Man går på en väg med en flicka i handen. bakifrån, rygg, hand, hand i hand, flicka, man, gubbe, liten, sommar, barn, fritid, pensionär

  Informationsmöte om pension

  Innan du ansöker om pension kan det finnas en del frågor som du kanske funderar lite extra över. Vid informationsmötet går vi genom vad som kan vara bra att veta om du snart planerar att gå i pension.

 • Ett gäng med skolsköterskor står kring ett bord med tårta och kaffe på

  Skolsköterskor i Sundsvalls kommun HBTQ-certifierade

  Vårdförbundet har uppvaktat skolsköterskorna inom EMI i Sundsvalls kommun och bjudit på Vårdförbunds-tårta.

 • Pengar, Sedlar och mynt. Pressbild från Riksbanken som man får använda i redaktionella texter

  Löneenkät på väg – uppdatera dina uppgifter

  I slutet av november kommer vi att skicka ut en enkät där vi ber dig som arbetar inom region, kommun eller kommunalt bolag att fylla i hur 2019 års lönerevision fungerat och vad resultatet blev för dig. Passa på att uppdatera dina medlemsuppgifter redan idag, så att enkäten kommer fram till dig!

 • Gratisbild från Pixabay. Tända ljus, värmeljus, mörker, lågor, låga, orange, höst, värme.

  OB-ersättningar under allhelgona, jul- nyårs- och trettonhelg

  Allhelgona, jul, nyår och trettondag – vad gäller egentligen rörande OB-ersättningar under de kommande helgerna? Vi har listan!

 • En kvinna sitter vid ett bord med en tårta framför sig. Hon arbetar på medicinmottagningen i Sundsvall.

  Tårta till medicinmottagningen

  Vårdförbundet har delat ut en tårta till medicinmottagningen Sundsvall/Härnösands sjukhus för att fira att samtliga sjuksköterskor där är medlemmar i Vårdförbundet. På bilden syns Eva Holm, förtroendevald.