Aktuellt i Stockholm

 • Val av ersättare till kongressombuden

  På årsmötet 2018 behöver vi välja fler ersättare till kongressombuden. På föregående årsmöte valdes såväl ordinarie ombud som ersättare, men under året har ombuden decimerats. De personer som idag är ersättare, kommer givetvis ha kvar sina uppdrag. Ta chansen att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget!

 • Välkommen till en heldag om Lön, för dig som är förtroendevald på arbetsplats

  Vi vill bjuda in dig som är förtroendevald till en heldag fredag den 7 september kl. 9-15.30.

 • Vi bad om dina anledningar till medlemskap – här kommer vinnarna i tävlingen!

  Otroligt roligt att få ta del av allas unika anledningar till medlemskap i Vårdförbundet. Det kom in många tävlingsbidrag. Är du en av vinnarna?

 • Dina 3 anledningar till medlemskap

  Vi bad om dina 3 anledningar till medlemskap i månadens tävling. Här kommer en sammanställning över alla inkomna svar. Tänk vad många anledningar till medlemskap det finns.

 • Sofia Persson – stolt sjuksköterska och förtroendevald

  I sommar är det två år sedan jag tog min sjuksköterskeexamen. Jag slås titt som tätt av den paradoxala känslan att det dels känns som att examensdagen var igår och dels att yrket blivit en så självklar del av mig att det känns som att jag varit sjuksköterska hur länge som helst.

 • Kom och träffa Vårdförbundet på Järvaveckan

  Vård och omsorg är temat på Järvaveckans andra dag, söndag den 10 juni. Då vill vi gärna att du kommer och träffar oss.

 • Vilka är dina främsta anledningar till medlemskap?

  Nu har verkligen sommaren slagit till ordentligt och snabbt har det gått! Så här inför en kommande semester försöker jag få tid till reflektion. Själv har jag ägnat de senaste dagarna till reflektion kring vad som hände och beslutades på Vårdförbundets kongress den 14-17/5.

 • Vi är vården! – Reflektioner från kongressen

  Jag kom hem för ett och ett halvt dygn sedan, håller på att packa upp. Plockar upp luntan med beslutsunderlag och tilläggsyrkanden. Bläddrar lite i den och ser mina anteckningar om bifall och avslag, hur jag ställt mig och kongressen beslutat. Tankar far genom huvudet.

 • Tävling

  Det finns mängder av anledningar till varför ett medlemskap i Vårdförbundet är bra! Vi är nyfikna på dina.

 • Barnmorskan på Skansen + Allsången

  Bli en av de 100 medlemmar som går in kostnadsfritt på Skansen inkl VIP-Allsång! Vårdförbundet bjuder tillsammans med Skansen på inträde och en guidad tur genom rollspelet ”Barnmorskan på Skansen” samt en VIP-sittning på genrepet av Allsång på Skansen. Datum: 3/7 samt 10/7. Gäller för 50 personer per datum.