Aktuellt i Norrbotten

 • Tecknad bild på fyra medlemmar

  Valberdningens förslag till årsmötets val av två styrelseledamöter

  Valberedningen har lämnat namnförslag till valet av två styrelseledamöter med mandatperiod till 2017-10. Valet sker vid årsmötet den 1 oktober.

 • Tre chefer som träffas på chefsmöte

  Lunchmöten för chefer

  Vårdförbundet utvecklar vården tillsammans med dig som är chef, samtidigt som vi tryggar din arbetssituation. Vårdförbundet vill träffa dig under ett lunchmöte för att diskutera din anställning och din roll som chef.

 • Medlemmar med röstningslappar

  Norrbottens årsmöte lördag den 1 oktober

  Avdelning Norrbottens årsmöte är lördag den 1 oktober på Quality Hotell i Luleå. Under dagen föreläser Ingrid Frisk RFSU, om professionernas ansvar och kunskap gällande sexualitet och hälsa. Årsmötet avslutas med gemensam middag. Vårdförbundet erbjuder logi i dubbelrum för dig som bor utanför Luleå/Boden-området och vi ersätter resekostnader tur och retur Luleå.

 • Skrivtavla med röd och svart text

  Förtroendevald - Temadag/konferens och årsmöte

  Vårdförbundet inbjuder dig som är förtroendevald till en temadag den 30 september samt till avdelningens årsmöte den 1 oktober.

 • sjuksköterska med patient

  Studiecirkel om Framtidens vård

  Vill du delta i en studiecirkel som handlar om personcentrerad vård? Anmäl ditt intresse så startar vi upp till hösten.

 • En person i en lång sjukhuskorridor

  Vi behöver ibland stanna upp och reflektera

  För oss inom vården är det med kluvna känslor vi närmar oss semestertider. Utifrån bristen på våra fyra professioner är det inte längre en självklarhet att få den så viktiga och värdefulla återhämtningen och lagstadgade semestern när vi önskar den.

 • AST-kartan

  Bodens kommun betalar sjuksköterskornas specialistutbildning

  Bodens kommun är först ut i Norrbotten med att införa akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor inom ramen för anställningen. Den 18 mars tecknades ett kollektivavtal med Vårdförbundet.

 • Tårta med ros och text Vårdförbundet

  Värva en ny medlem - Vårdförbundet bjuder dig och dina kollegor på tårta.

  Tag chansen och ha tårtkalas på jobbet genom att värva en ny medlem till Vårdförbundet. Ju fler medlemmar vi är, desto större påverkansmöjligheter har vi.