Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Du får en biobiljett!

Vecka 47, en vecka mitt i vår extra synlighets- och rekryteringsmånad. Den veckan när vi brukar träffas på våra populära biokvällar.. Ett ljus i höstmörkret, krypa in i biosalongen och se en film tillsammans med kollegor. I år blir det inte så...

 

Det är en fortsatt otroligt tuff och svår tid för Vårdförbundets yrkesgrupper i vården, och samtidigt viktigare än någonsin att vara med i facket. Mot den bakgrunden genomför vi höstens extra synlighets- och rekryteringsmånad.

Vi ställer inte in biokvällen, men vi ställer om! I år delar vi ut en biobiljett till dig och dina kollegor. Välj själv vilken kväll som passar dig att gå på bio. Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller!

Vill du ha en biobiljett - Klicka här!


Var rädd om dig och alla människor i din närhet. Speciellt i tider som dessa. Tänk på att Vårdförbundet finns för dig. Håll dig uppdaterad om vad som händer, på vår lokala webbsida.

 

Vi önskar dig en fortsatt fin höst!

Styrelsen, Vårdförbundet avdelning Halland

Läs mer på Vårdförbundet avdelning Hallands webbsida
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -