Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Juletid

Nu börjar den ena efter den andra tomten dyka upp på mässor och i affärsfönster men också i våra hem. Vi vill från styrelsen passa på att skicka en julhälsning och lite information om vad som är på gång i Halland.

Vi har i styrelsen beslutat oss för att även 2019 ha biokvällar. Vi planerar även för årets event, årsmötet, till hösten där vi är glada att säga att vår förbundsordförande Sineva Ribeiro kommer att medverka om allt går som det ska.

Vi kan med glädje också tala om att vår förbundsordförande förmodligen kommer att besöka ett par arbetsplatser i Halland den 28 januari tillsammans med er förtroendevalda.

Vi kommer att arbeta på ett nytt sätt under 2019 där styrelsen kommer ha ansvarsområden och mentorer för de olika professionerna, samt kopplat till alla förvaltningar eller liknande i hela Halland.
Om du är nyfiken på vem som är mentor till din förvaltning eller har ansvarsområde som berör din profession - hör av dig till oss i styrelsen.

När vi kommit fram till arbetssättet och strukturer till detta kommer vi att uppdatera på vår webb, som vi sedan länkar till Facebook och instagram.

Lön 2019 

Arbetstider och arbetsmiljö

God jul och gott nytt år önskar vi alla i styrelsen

                     

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -