Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vi vill träffa dig!

Hallandsturnén är igång! Under våren cyklar vi i styrelsen och vår fackliga verksamhetsvecklare Jeanette digitalt mellan arbetsplatser i vårt vackra län för att uppmärksamma och möta dig som arbetar som barnmorska.

Fredag den 7 maj klockan 12-13 välkomnar vi dig som arbetar som barnmorska till en lättsam digital lunchträff där vi pratar om arbetsvardagen och annat som faller oss in. 

Koppla upp dig digitalt

På coronasäkert sätt så möts vi digitalt denna gång. Du kopplar upp dig till lunchträffen på din mobil, surfplatta eller dator där du befinner dig. För att koppla upp dig, klicka på denna möteslänk eller kopiera länken och klistra in i din webbläsare.

Gólunch och vårvinterbad

Köp med dig en smarrig lunch och koppla upp dig tillsammans med dina kollegor. Vi bjuder på lunchen och ersätter dig i efterhand.  På eftermiddagen kl. 16 tar de som vill ett uppfriskande vårbad tillsammans, så ta gärna med badkläder!

Alla är välkomna, både medlemmar och den som är nyfiken på att bli medlem.

Hoppas vi ses!

Turneplan Hallandsturnén
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -