Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vi vill träffa dig!

Nu startar Hallandsturnén! Under våren cyklar vi i styrelsen och vår fackliga verksamhetsvecklare Jeanette digitalt mellan arbetsplatser i vårt vackra län för att möta medlemmar och kollegor och äta lunch tillsammans. Först ut är DIN arbetsplats - nu vill vi träffa dig på psykiatrin i Halmstad.

Fredag den 5 mars klockan 12-13 välkomnar vi dig som arbetar vid psykiatriska avdelningarna 26 och 19 på Halmstad sjukhus till en lättsam digital lunchträff där vi pratar om arbetsvardagen och annat som faller oss in.

Gólunch och vårvinterbad

Köp med dig en smarrig lunch och koppla upp dig tillsammans med dina kollegor. Vi bjuder på lunchen och ersätter dig i efterhand (max 100 kr). 

Efter lunchen tar de som vill ett uppfriskande vårvinterbad tillsammans i Grötviks hamn.

Alla är välkomna, både medlemmar och den som är nyfiken på att bli medlem.

Koppla upp dig digitalt

På coronasäkert sätt så möts vi digitalt denna gång. Du kopplar upp dig till lunchträffen på din mobil, surfplatta eller dator där du befinner dig. Klicka på denna möteslänk eller kopiera länken och klistra in i din webbläsare.

Hoppas vi ses!

Turneplan Hallandsturnén
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -