Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Digitala fikastunder och årets utbildningar!

Förtroendevald - ett av de viktigaste uppdragen i Vårdförbundet. Du dessutom otroligt värdefull för dina kollegor och har ett stort inflytande på din arbetsplats. Med anledning av rådande omständigheter ses vi digitalt under våren, men vi ställer inte in, vi ställer om!

 

Digitala fikastunder

Under våren är du som är förtroendevald välkommen på digitala fikastunder. Tillsammans lyfter vi stora och små frågor som berör dig och din arbetsplats. Du får möjlighet att prata med avdelningsstyrelsen, förtroendevalda med facklig tid och förtroendevalda på andra arbetsplatser.

Fikastunderna återkommer den sista måndagen varje månad klockan 14.30-15.30 och du deltar när du kan!

LÄS MER OM DIGITAL FIKASTUND


Utbildningsplan 2021

Kunskap är en grundförutsättning för att du ska kunna påverka arbetsmiljön och utvecklingen på din arbetsplats.

Nu kan du ta del av årets utbildningsplan med datum och vi återkommer med mer information och detaljerade program. Men planera in utbildningsdagar och kompetensutveckling och förbered din arbetsgivare på när du behöver vara ledig med lön för ditt fackliga uppdrag redan nu. 

LÄS MER I HALLANDS UTBILDNINGSPLAN 2021 

 

Kom ihåg att du är viktig både för dig själv, dina kollegor och för Vårdförbundet. Det är önskvärt att aktiviteterna prioriteras för dig!


Hälsningar
VÅRDFÖRBUNDET, avdelning Halland

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -