Årsmöte den 5-7 oktober

Den 5-7 oktober är det årsmöte i avdelning Gävleborg – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

Avdelning Gävleborg kommer även i år att hålla årsmötet digitalt. Detta ger fler medlemmar möjlighet att delta, men framför allt vill vi ta det säkra före det osäkra och bidra till minskad smittspridning.

Det digitala årsmötet kommer vara öppen 5-7 oktober, mer information kommer löpande här på webben och till din e-postadress.

Årsfest senare i höst

Vårdförbundet satsar istället på att ordna en ”årsfest” senare under hösten/vintern där vi medlemmar kan träffas fysiskt med god mat, underhållning, stipendier och prisutdelning. Det kommer att vara begränsat antal platser till denna ”årsfest” och medlemmar som deltar på det digitala årsmötet kommer att erbjudas förtur till platserna. Självklart finns en risk att restriktionerna kan komma sätta stopp för det, men vi hoppas kunna anordna denna trevlighet!

Få en goodie bag

Alla medlemmar som anmäler sig och deltar vid vårt digitala årsmöte kommer att få en goodiebag hemskickad.

Påverka inför årsmötet