Aktuellt i Gävleborg

 • Grattis önskar vi våra kollegor i Hofors kommun!

  Första kollektivavtalet med AST:en, Akademisk specialisttjänstgöring, i vårt län!

 • Nominera till valberedningen

  Vårdförbundet Gävleborg saknar några valberedare och vid årsmötet i höst ska vi välja in nya personer till detta ärofylld uppdrag!

 • Dags att välja förtroendevald på arbetsplatsen!

  Vid årsskiftet går mandatet ut för alla nuvarande förtroendevalda. Det börjar därför bli dags för er att genomföra val på arbetsplatsen för att säkra att ni fortsätter ha en förtroendevald och därmed ha större möjligheter att inflytande och möjlighet att påverka på arbetsplatsen.

 • Vad är viktigt för dig 2021? Skriv en motion!

  Skicka in en motion till avdelning Gävleborgs årsmöte som pågår mellan den 28 september och 2 oktober. Senast den 20 september behöver vi få in din motion, så att styrelsen har möjlighet att förbereda svaret inför årsmötet.

 • text grattis

  Vi har ett resultat!

  Nu ska vi äntligen presentera vinnaren i vårens webbtävling! Tävlingen pågick under april månad och hade då ett påsktema och bättre sent än aldrig kommer här de rätta svaren och vinnaren!

 • Sommar och semester även i år... Eller?

  För många av våra medlemmar är semesterplanering alltid en tid av frågetecken, oro, ovisshet och frustration och kanske är det så extra mycket i år då det dessutom råder en pandemi där Vårdförbundets medlemsgrupper spelar en central och viktig roll.

 • Digitala dialogmöten för förtroendevalda

  Nu hälsas du som är skyddsombud och förtroendevald i avdelning Gävleborg välkommen till digitala dialogmöten utifrån den situation med Covid-19 vi befinner oss i. Mötena äger rum på eftermiddagarna varje onsdag.

 • Kommuner i Gävleborg län: Villkor och semester under pandemin

  Kan arbetsgivaren förflytta mig till en annan arbetsplats och vad gäller då? Får arbetsgivaren dra in min redan beviljade semester? Kan jag bli tvungen att ha semester i september? Under rådande pandemi är arbetssituationen inte som vanligt för många och här får du som arbetar inom kommuner i Gävleborg län information om detta och hur Vårdförbundet i Gävleborg arbetar för dig just nu. Det är lång information, men viktig!

 • Region Gävleborg: Villkor och semester under pandemin

  När kan arbetsgivaren förflytta mig till en annan arbetsplats och vad gäller då? Får arbetsgivaren dra in min redan beviljade semester? Och hur blir det med den välbehövliga semestern i sommar? Under rådande pandemi är arbetssituationen inte som vanligt för många och här får du information om detta och hur Vårdförbundet i Gävleborg arbetar för dig just nu.

 • Tävlingsdags - vinn en fikakasse till din arbetsplats!

  Nu är det dags för vårens tävling där du kan vinna en fikakasse till din arbetsplats! Vi kommer att lotta vinnare bland de som har flest rätt. Sista dagen att delta är 24 april och priserna kommer att delas ut efter styrelsemötet i april då vi också publicerar namnen på vinnarna samt de rätta svaren på webben.