Aktuellt i Gävleborg

 • Omplantering av små plantor

  Medlemsresa till Trädgårdsmässan 2017

  Fredag den 7 april 2017 kan du som medlem i Vårdförbundet följa med på en dagsresa till Älvsjö och trädgårdsmässan. Vi träffar där vår förhandlingschef Annelie Söderberg som föreläser för oss om hållbart yrkesliv och hälsosamma arbetstider.

 • Månadens presentation av förtroendevald

  Här kommer februari månads presentation av förtroendevald på arbetsplatsen. Tanken med dessa presentationer är att de förtroendevalda får dela med sig lite information om vad som händer i deras områden.

 • Foto på Marianne Hiller, Ellen Sahlén Wettergren, Torbjörn Severin.

  Du har en chefsspecialist

  När du som chef/ledare behöver utveckling, råd eller stöd, finns Vårdförbundets chefsspecialister för dig.

 • Tre sjuksköterskor sitter runt ett bord och pratar och skrattar på Boo Vårdcentral

  Välbesökta löneluncher

  Nu är det dags för löneuppstart och lönesamtal. Vi har under februari bjudit in till löneluncher på sex platser i länet.

 • Barnmorska sitter på expeditionen på förlossningen på länssjukhuset i Kalmar

  Information till medlemmar inom Region Gävleborg

  Vill du få ersättning för utebliven rast? Efter flera års påverkans- och förhandlingsarbete har Region Gävleborg och Vårdförbundet Gävleborg kommit överens om att du som medlem får kompensation för utebliven rast i tid eller pengar.

 • Välkommen på informationsträff med Folksam!

  Du som är medlem i Vårdförbundet och anställd hos privat arbetsgivare hälsas välkommen på en informationsträff med Folksam om pension och försäkringar.

 • Tre sjuksköterskor sitter och samtalar runt ett bord på medicinmottagningen på Nyköpings lasarett

  Välkommen på medlemsmöte!

  Avdelning Gävleborg inbjuder medlemmar inom kommun och region till medlemsmöte - öppet hus. Vi kommer informera om att Vårdförbundet har tecknat ett nytt centralt kollektivavtal med Sveriges kommuner och landsting SKL.

 • Fyra studenter på bibliotek.

  Utlottning till nya studerandemedlemmar!

  I samband med att avdelning Gävleborg den 23 januari var på Högskolan i Gävle och träffade nya sjuksköterskestudenter så blev 54 stycken av dessa nya studerandemedlemmar i Vårdförbundet! Det tycker vi är värt att fira och har därför gjort en utlottning.

 • Två biomedicinska analytiker på Karolinska sjuhuset sitter på varsin stol och tittar på en datorskärm.

  Datum för aktiviteter år 2017

  Här kommer en sammanställning över avdelning Gävleborgs aktiviteter under år 2017, som ni kan boka in i era scheman redan nu.

 • Presentation av förtroendevalda

  Här kommer januari månads presentation av förtroendevalda. Vi får denna gång läsa om distriktssköterskan Janeth Roos som jobbar på sjukvårdsrådgivningen i Bollnäs och sjuksköterskan Ewa-Liz Lööf Halvarsson som jobbar på Hofors hälsocentral.