Det är vi som är Vårdförbundet Direkt

Det är vi på Vårdförbundet Direkt som svarar på frågor om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap. Vi ger dig personlig rådgivning via telefon alla vardagar mellan klockan 08:00 och 18:00.

Ring oss och få svar på din fråga direkt. Eller ställ din fråga via webbformulär och få svar senast nästkommande vardag. 

Alla rådgivare på Vårdförbundet Direkt har en bred kunskap och kan ge dig råd och stöd i frågor som gäller exempelvis din anställning, karriärutveckling, lön och arbetstid. Vi kan även besvara frågor som rör din roll som chef, konflikter på jobbet eller dina studier.

Rådgivarna på Vårdförbundet Direkt kompletterar den verksamhet som bedrivs lokalt på avdelningar, centra och arbetsplatser. Om din fråga behöver hanteras lokalt kan Vårdförbundet Direkt skicka frågan vidare till din lokala avdelning.

Ett nummer – flera knappval

Vi har ett huvudnummer till Vårdförbundet: 0771-420 420. När du ringer det får du göra ett knappval på din telefon för att komma till rätt funktion eller person inom Vårdförbundet.

Är du chef eller ledare kan du ringa direkt på 0771-630 630 för att få personlig rådgivning.

Knappval:

  1. Vill du gå med i Vårdförbundet, eller veta mer om vad vi kan erbjuda dig, tryck 1.
  2. Vill du ha personlig rådgivning från Vårdförbundet Direkt, fråga om ditt jobb, ditt yrke, vad som ingår i medlemskapet, eller begära utträde ur Vårdförbundet, tryck 2.
  3. Vill du ändra dina medlemsuppgifter, eller fråga om din medlemsavgift, tryck 3.
  4. Söker du en namngiven person och vill komma till växeln, tryck 4.
  5. Arbetar du som chef eller ledare och vill ha personlig rådgivning, tryck 5.

Välkommen!

Om du har frågor om Vårdförbundet Direkt kontakta:
Per Karlberg, sektionschef
Tel: 0725806182
Epost: per.karlberg@vardforbundet se

Ställ din fråga via webbformulär