1. Bli medlem

Sökresultat för "Engagemang"

Visar 10 av 210 träffar

Sortera sökresultat
 1. Vårdförbundet Student

  Vill du vara med och påverka din utbildning och ditt framtida yrkesliv? Bli medlem i Vårdförbundet redan under din studietid så ökar vi våra chanser att jobba för vår framtid! Som student betalar

 2. Medlemsaktivism

  Finns det någon fråga som du känner att ni inte kommer vidare med på arbetsplatsen, där du vill driva på för att utvecklingen ska gå snabbare?

 3. Påverka genom medier

  Du som enskild medlem kan också påverka genom medier. Att skriva en insändare, prata med journalister och vara aktiv i sociala medier är olika sätt att uppmärksamma politiker, beslutsfattare och

 4. Internationella yrkesdagar - då vi hörs och syns lite extra

  De årliga internationella yrkesdagarna ger oss möjlighet att fira våra yrken och samtidigt lyfta fram yrkesfrågorna både i media och på arbetsplatser. Om du vill kan du också vara med och bidra.

 5. Engagera dig i Kongress 2018

  Du som är medlem har förstås möjlighet att påverka nästa kongress som äger rum i maj 2018. Genom motioner, val, nomineringar och medlemsmöten kan du engagera dig.

 6. Alla människor har samma rätt till vård

  Dagens lagstiftning gör att EU-migranter, papperslösa och asylsökande inte alltid får den vård de behöver. Rätt till vård-initiativet uppmanar riksdag och regering att se över lagstiftningen.

 7. Vårdförbundet positivt till förslag om ersättningssystem

  Vårdförbundet ställer sig positivt till förslaget om förändring av ersättningssystem från Tillitsdelegationen. Slutsatserna stämmer överens med vår politik.

 8. Avtackning av förtroendevalda

  Då kongressen valt in nya personer på olika förtroendeuppdrag måste andra att lämna sina. De som var på plats tackades av under kongressmiddagen.

 9. Det här händer på torsdagen

  Fortsatt beslutforum och kongressavslutning finns med på torsdagens program.

 10. Tre frågor till tre kongressombud

  Nu har ombuden kommit fram till Bohusgården där kongressen är igång. Vi passade på att ställa tre korta frågor till några ombud som samtliga är kongressombud för första gången.

Visa fler