1. Bli medlem

Sökresultat för "Västernorrland"

Visar 20 av 139 träffar

Sortera sökresultat
 1. Maria Zander

  Maria Zander

  Administratör, Västernorrland

 2. Sophia Godau

  Sophia Godau

  Avdelningsstyrelse ledamot, Kongressombud ersättare, Västernorrland

 3. Parterna begär medling i förhandlingarna

  UPPDATERAD Vårdförbundet har tillsammans med SKL och Sobona kommit överens om att kalla in medlare i förhandlingarna om ett nytt avtal för 90 000 medlemmar. Medlarna är nu utsedda.

 4. Se vår lönestatistik för 2018

  Nu kan du hitta den senaste lönestatistiken – för 2018 – i vårt lönestatistikverktyg. Nytt är också att du kan använda verktyget i din mobil eller läsplatta.

 5. Vårdförbundet yrkar på jämställda och hälsosamma villkor i välfärdssektorn

  Vårdförbundet går in i förhandlingar med Sveriges kommuner och landsting, SKL, med tydligt uppdrag från våra medlemmar. "Löneglastaket" måste spräckas och villkoren i vården måste bli både

 6. Årsmöte avd Västernorrland

  Vårdförbundet avd Västernorrland inbjuder till utbildning och årsmöte 2019. Vi startar med att lyssna på en föreläsning på temat Arbetsmiljö och stress av Mike Florette; ”24 timmar med hjärnan

 7. Facklig grundutbildning dag 1 - Introduktionsdag

  Kunskap är en grundförutsättning för att kunna påverka arbetsmiljön och utvecklingen på arbetsplatsen. Som ny förtroendevald i Vårdförbundet erbjuds du en facklig grundutbildning som består av

 8. Internat för chefer och ledare 2019

  Välkommen till ett dygn med föreläsningar och diskussioner om att vara chef och ledare i vården idag. Vi startar kl 11.30 dag 1 med lunch. Logi på Quality Hotel i Sundsvall ingår. Meddela i

 9. Grattis till alla utnämningar!

  Flera av Vårdförbundet avdelning Västernorrlands medlemmar har uppmärksammats för goda insatser.

 10. Vårdförbundet bjuder in till medlemskväll med middag!

  Nytt i Vårdförbundet efter kongressen 2018. Representanter från styrelsen i Vårdförbundet avdelning Västernorrland berättar om Kongress 2018 och de beslut som togs där.

 11. Nominera en sjuksköterska

  Den 12 maj är den internationella Sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens sjuksköterska"

 12. Nominera till fyllnadsval av styrelseledamot i avdelning Västernorrland

  Vid Vårdförbundet avdelning Västernorrlands Årsmöte som kommer att hållas på Metropol i Sundsvall den 25 september 2018 ska det göras ett fyllnadsval av en ledamot till styrelsen.

 13. Nominera till Dagens biomedicinsk analytiker

  Den 15 april är den internationella Biomedicinska analytikerdagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens biomedicinska analytiker"

 14. Årsrapport för 2017

  Tiden går fort! Här kan du läsa en summering av vad Vårdförbundet i Västernorrland arbetat med 2017.

 15. Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

  Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny eller erfaren förtroendevald så finns det kunskapspåfyllning för alla. Vad är nästa steg för dig?

 16. Vill du påverka Vårdförbundet?

  Vill du påverka Vårdförbundet? Sista dagen att skicka in en motion till kongressen (2018) är 1 december i år! Här hittar du också de motioner som redan kommit in. Alla medlemmar kan skicka

 17. Fullsatta biosalonger under Vårdförbundsveckan

  Avdelning Västernorrland hade medlemskväll för att uppmärksamma Vårdförbundsveckan med bio i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik samma kväll. Se bilder från biokvällarna.

 18. Nominera till dagens röntgensjuksköterska

  Den 8 november är det den internationella röntgensjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till ”Dagens röntgensjuksköterska”.

 19. Vårdförbundets biokvällar

  Nu när hösten är här hoppas vi att ni medlemmar vill gå på bio! Vecka 47 är det Vårdförbundsveckan och då passar vi på att bjuda dig som medlem på ett biobesök.

 20. Valberedningen återkommer med nytt förslag

  Då det finns avhopp i det förslag till styrelse som avdelning Västernorrlands valberedning tagit fram, återkommer dom inom kort med ett nytt.

Visa fler