Välkommen på ett unikt webbinarium i samarbete med MedEasy och få värdefull kunskap om bedömningsskalan NEWS2. Webbinariet riktar sig till dig som studerar till sjuksköterska, röntgensjuksköterska, barnmorska eller biomedicinsk analytiker.

Webbinariet hölls 28 november kl. 17-18

Titta på livesändningen i efterhand på Youtube

Vässa dina kunskaper om NEWS2

28 november kl. 17-18 (klicka på pilen i bilden, sedan tar det ca 40 sekunder innan det drar igång)

Oavsett vilken termin du läser på är NEWS2 alltid lika aktuellt då det är ett av de viktigaste verktygen vi använder för att bedöma en patients tillstånd.

På webbinariet får du en pedagogisk genomgång av vad NEWS2 är för något och vilka kliniska parametrar som ingår i bedömningen. Vi går också igenom några tips för att få en ökad förståelse på sambandet mellan dessa parametrar för att vi ska kunna agera snabbare på förändringar i sjukdomstillståndet.

Bli tryggare i dina kunskaper inför nästa tenta eller praktik. Att bli en mästare på NEWS2 har du nytta och glädje av hela yrkeslivet.

Vi ser fram emot att se dig på webbinariet!

Om NEWS2

NEWS2 står för National Early Warning Score och är en standardiserad bedömningsskala för att kunna bedöma en patients tillstånd. Genom NEWS2 mäter vi andningsfrekvens, syremättnad, systoliskt blodtryck, pulsfrekvens, medvetandegrad och kroppstemperatur.