Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Förbered dig inför pensionen

Att sätta sig in i hur pensionssystemet fungerar, vad som påverkar pensionen och hur du själv kan påverka din pension kan kännas svårt och krångligt, för en del också väldigt avlägset. Vi vill hjälpa dig att öka dina kunskaper - det är din framtid det handlar om. Välkommen på webbinarium!

Ewa Wistrand från KPA Pension guidar oss genom pensionsdjungeln och ger dig kunskap om pensionen, vad du kan påverka och hur du kan göra det. KPA förvaltar pensionspengar och hjälper dig som arbetar inom region och kommun.

Datum och tid

  • 5 maj kl. 17.00-18.30
  • 19 maj kl. 17.00-18.30

Anmälan senast 2 dagar innan respektive webbinarium.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG TILL WEBBINARIET
Drop-in digital medlemsfika

Välkommen till en serie med digital fika för dig som arbetar inom kommunen. Här har du möjlighet att träffa andra medlemmar och dela tankar och erfarenheter, samtala kring stort och smått med en kaffe eller te i handen. Nästa träff är den 12 april kl. 11.30.

Digital medlemsfika
Nyfiken på uppdraget som förtroendevald & skyddsombud?

Vill du vara med och engagera dig och påverka och förbättra arbetet, arbetsplatsen, vården och yrket? Välkommen till denna digitala inspirationsträff där du får möta förtroendevald som berättar om sina erfarenheter kring det spännande och lärorika uppdraget. Nästa träff är den 20 april kl. 18.00.

Jag är nyfiken!
Nominera! - påverka idag och i framtiden

Nu kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Västra Götaland!

Vem är värdig vinnare i Västra Götaland?

Nu är nomineringen öppen för dig som vill hylla en kollega eller chef genom att nominera till något av Vårdförbundets prestigefulla priser: Årets Vårdchef, Vårdförbundspriset och Årets Studenthandledare. Finns någon av årets vinnare här i Västra Götaland?

Vårdgalan 2021 - nominera senast 30 april
Motion - ett förslag till förändring!

En motion är en demokratisk rättighet och ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Vad är viktigt för dig? Vill du påverka och har förslag på förbättringar?

Gratis onlineträning med Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Just nu får du även testa appen Actic Anywhere gratis fram till 31 maj.

Träna gratis online fram till 31 maj!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -