Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vill arbetsgivaren förflytta dig till annan arbetsplats?

Information vänder sig till dig som berörs av arbetsgivarens beslut om förflyttning/omdisponering av medarbetare inom Region Västmanland.

Arbetsgivaren har tidigare informerat om att omdisponering av medarbetare inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen kan komma att ske med anledning av ett ökat antal patienter med Covid-19. Den 20 november fattade också arbetsgivaren ett beslut om att förflyttning av medarbetare mellan olika förvaltningar kan komma att ske vid behov.

Frivillighet - annars förhandling

Vårdförbundets uppfattning är att förflyttningar ska bygga på frivillighet och att dessa omfattas av arbetsgivarens förhandlingsskyldighet.

Upplever du som medlem att du har giltiga skäl till att inte bli förflyttad men att arbetsgivaren inte tagit hänsyn till dem kan du höra av dig till Vårdförbundet för råd och stöd. Skicka ett mejl till oss så tar vi kontakt med dig så att du kan beskriva ditt ärende.

Läs mer om vad som gäller i olika situationer i FAQ Coronaviruset och ditt arbete.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -