Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Medlemsluncher i februari och april

Välkommen till någon av våra medlemsaktiviteter under vinter/vår 2020.

Medlemslunch i Köping och Fagersta

Vi bjuder dig som medlem på lunch och du bjuder på din tid!

Vill du veta mer om lön, arbetsmiljö, arbetstider eller kanske om ditt medlemskap?  Tag chansen att prata med ledamöter från den lokala avdelningsstyrelsen och ställ dina frågor. Passa på att träffa kollegor från olika arbetsplatser - byt erfarenheter, tankar och idéer.

Varför inte bjuda med en kollega som är nyfiken på Vårdförbundet men inte är medlem? Det går bra att bli medlem på plats och då bjuder vi på lunch. 

Antalet platser är begränsat, anmäl dig idag.

Jag vill anmäla mig till

Bowlingkväll 19 mars

Välkommen på en bowlingkväll med Vårdförbundet! Vill du veta mer om lön, arbetsmiljö, arbetstider eller kanske om ditt medlemskap? Tag chansen att prata med ledamöter från den lokala avdelningsstyrelsen. Du kan ta med en kollega som ännu inte är medlem, hen kan ansöka om medlemskap på plats.

Jag vill veta mer!
Ny guide: Bra att veta innan du skriver på

Har du fått ett nytt jobb och står i startblocken? Vad behöver du ha koll på innan du skriver på anställningsavtalet? Kolla igenom vår digitala guide "Hallå, innan du skriver på".

Här finns guiden
Har du en fantastisk kollega?

I samband med de internationella yrkesdagarna vill vi uppmärksamma den medlem som bidragit till att skapa en god stämning, kamratskap och arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kan nominera din fantastiska kollega.

Läs mer om utmärkelse och kriterier
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -