Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Arbetsmiljöutbildning 27-28 mars

Välkommen till en vidareutbildning om arbetsmiljö, delvis på kryss mellan Stockholm-Mariehamn. I skrivande stund finns flera platser kvar, vänta inte med din anmälan om du är intresserad!

Mer information finns här
Facklig grundutbildning dag 2-4

Välkommen till Borlänge 17-19 mars. Du som gått dag 1 är välkommen till fortsättningen på din grundutbildning. Sista anmälningsdag 3 mars!

All information och anmälan
Facklig grundutbildning dag 1

Är du helt ny som förtroendevald är du välkommen till facklig grundutbildning dag 1, 31 mars i Västerås. Vi går bland annat igenom uppdragets innehåll och det stöd du får.

Mer information och anmälan
Nu kommer Vi!

-En digital verktygslåda för dig som är förtroendevald i Vårdförbundet. Med Vi! är det lätt att komma igång och skapa fackligt engagemang på arbetsplatsen. Testa verktygen här.

Till verktygslådan Vi!
Skyddsombud och samverkan

En utbildning 24 april för dig som är ny som förtroendevald och har slutfört din grundutbildning. Innehåller pass om skyddsombudsrollen och arbetsmiljö, samverkansavtal och delegationsordning.

Anmälan och mer information
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -