Årsmöte 2020

Årsmötet i år kommer att äga rum under två kvällar i höst. Vi avslutar med bio och popcorn!

Vi kommer att ha årsmöte den 7 och 8 oktober med start kl. 17.30. Du anmäler dig till EN av kvällarna. Årsmötets formella del startar kväll 1 och avslutas kväll 2 men kvällarna ser i övrigt helt lika ut.

Vi håller till på biografen Filmstaden i Västerås. Efter årsmötesförhandlingarna tittar vi på filmen Våga drömma. Popcorn och dricka ingår. 

Utifrån rådande pandemi kan vi inte anordna årsmötet som brukligt under en kväll men vi ser vikten av att träffas och ha den nära dialogen inom årsmötet som prioriterat. Vi har valt att dela upp årsmötet på två kvällar och på så vis följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Passa på att anmäla dig så fort du kan så att du får välja den kväll som passar dig bäst, eftersom det endast finns möjlighet att ta emot 50 medlemmar per kväll. Läs mer och anmäl dig under Aktiviteter och utbildningar eller följ länkarna nedan för att komma direkt till anmälan.

Västmanlands årsmöte 7/10

Västmanlands årsmöte 8/10

Vad är viktigt för dig 2021?

Vad vill du att vi ska arbetar vidare med? Skicka in en motion till oss! Som medlem har du rätten att påverka, komma med förslag och idéer för att påverka politiken i Vårdförbundet. En motion är just ett förslag från dig som medlem eller grupp av medlemmar, som du/ni vill att Vårdförbundet ska ta ställning till. Vi behöver få in din motion senast den 25 september.

Varmt välkommen till årsmötet!