Anmäl dig till webbinarium med Folksam

Vårdförbundet har sina medlemsförsäkringar via Folksam, men vet du vad du har för försäkring? Är du rätt försäkrad i förhållande till din familjesituation? Välkommen till webbinarium den 12 eller 14 oktober. Investera 45 minuter av din tid och få bättre koll på viktiga delar i ditt liv!

Känns dina försäkringar som en djungel? Vi hjälper dig!

Vårdförbundet har sina medlemsförsäkringar via Folksam, men vet du vad du har för försäkring? Är du rätt försäkrad i förhållande till din familjesituation?  
Investera 45 minuter av din tid och få bättre koll på viktiga delar i ditt liv.

Genom ditt medlemskap i Vårdförbundet är du välkommen till ett webbinarium tillsammans med Folksam, den 12 oktober eller den 14 oktober.

Gunnar Ljungberg från Folksam kommer på ett enkelt och tydligt sätt ge dig vägledning i något som ofta upplevs som svårt att få grepp om och vad du faktiskt får för det du betalar. Det är du som har störst möjlighet att påverka din ekonomiska framtid!


Praktisk information och anmälan

Den här informationen sker via en videolänk och det enda som krävs för att delta är en e-postadress och tillgång till dator eller surfplatta. Kamera och mikrofon är inte nödvändigt.

Du anmäler dig direkt till Folksam via QR-kod eller länk.

12 oktober kl. 13.00-13.45 eller kl. 19.00-19.45

14 oktober kl. 13.00-13.45 eller kl. 19.00-19.45


Frågor?

Kontakta Gunnar Ljungberg via e-post gunnar.ljungberg@folksam.se