Vinnare - Fantastiska Barnmorskor!

Anita Wahlsten, Norbergs Mödravårdscentral och Marie Holmström, Capio Vallby Barnmorskemottagning, har vunnit priset En fantastisk kollega! Läs mer om vad Anita och Marie gör för sina kollegor och passa på att nominera någon på din arbetsplats. Än finns chansen för en röntgensjuksköterska!

Anita Wahlsten, en av vinnarna av priset En fantastisk kollega!

Hon nominerades av sina kollegor och deras motiveringen lyder: 

Anita har gjort en fantastisk bedrift som hållit igång mödravårdscentralen i Norberg på egen hand. Hon är ensam barnmorska och gör ett fantastiskt jobb vilket leder till nöjda patienter. Dessutom bidrar hon med nyttig kunskap och råd till oss sjuksköterskor på vårdcentralen. Jag skulle bli glad och stolt om Anita blir utsedd, för det är hon värd!

 

Marie Holmström är också en av vinnarna av priset En fantastiks kollega!

Hennes kollegor nominerade med följande motivering:

Marie är en barnmorska som är kollegial och kämpar för att kvinnor som hon träffar genom alla livets skeenden ska få lika rättigheter till sin kropp.

 

Fler fantastiska kollegor

Har du en kollega som är  röntgensjuksköterska och som bidrar till en bättre arbetsmiljö och en god kamratskap - som utvecklar yrket och strävar efter ett hållbart arbetsliv eller något annat som påverkar din vardag positivt? 

Nominera till En fantastisk kollega HÄR