Välkommen på årsmöte med bio!

Årsmötet i år kommer att äga rum under två kvällar i höst. Vi avslutar med bio och popcorn. Passa på att skicka in motioner och nominera!

Vi kommer att ha årsmöte den 7 och 8 oktober med start kl. 17.30. Du anmäler dig till EN av kvällarna. Årsmötets formella del startar kväll 1 och avslutas kväll 2 men kvällarna ser i övrigt helt lika ut.

Vi håller till på biografen Filmstaden i Västerås. Efter årsmötesförhandlingarna tittar vi på filmen Våga drömma. Popcorn och dricka ingår. 

Passa på att anmäla dig så fort du kan så att du får välja den kväll som passar dig bäst, eftersom det endast finns möjlighet att ta emot 50 medlemmar per kväll. Läs allt om årsmötet under fliken Årsmöte 2020.

Nominera och skriv motioner!

Är du eller känner du någon som är klok, social och framför allt nyfiken? Se till att nominera dig själv eller andra passande personer till ledamot i styrelsen eller ledamot i valberedningen. Uppdraget kommer att vara utvecklande, intressant och lärorikt. 

Vi vill också uppmuntra dig till att skicka in motioner! Vad tycker du att vi ska jobba vidare med? Kom med frågor, förslag och idéer till oss.

Nominera till uppdrag som styrelseledamot eller valberedare

Skriv en motion till oss

 

Varmt välkommen till årsmötet!