Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Ta tag i dina försäkringar!

Försäkringar är ett ämne som berör, men som ofta blir det "jag gör det se´n". Tag tag i dina försäkringar! Red ut alla frågetecken och kom på Vårdförbundets försäkringsinformationer.

Informationstillfällen i Skellefteå och Umeå och videolänk i Lycksele
Information om det nya löneavtalet

Välkommen till Vårdförbundets medlemsmöten den 14:e, 16:e och 30:e mars då vi informerar om vad det nya löneavtalet innebär för dig. Medlemsmötena är i Umeå, på medlemscaféet i Lycksele och i Skellefteå.

Välkommen att anmäla dig.
Medlemscaféer i mars

Tag en fikarast efter lunch och kom och drick en kopp kaffe med Vårdförbundet. Caféerna är öppna en dag i månaden.Tiden går fort, nu är vi snart inne i mars månad. Du kommer väl på medlemscaféerna den 13:e, 16:e och 29:e mars.

Fikadatum i mars.
Dags för nyval! Nominera dig själv eller någon annan.

Hösten 2017 ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Västerbotten. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen.

Till nomineringen.
Vårdmiljöutbildning 4-5 april

Är du Förtroendevald eller Chef? Nu är du välkommen att anmäla dig till årets Vårdmiljöutbildning. Utbildningen är i internatform på Medlefors Folkhögskola, Skellefteå.

Vårdmiljöutbildning i Medlefors
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -